Letar du efter dn?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om dn.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Flera gratis tidningar innan valet

Om du följer Gratis.se vet du att flera tidningar, bland annat DN, har tagit beslutet att införa en gratistjänst fram till valet. De flesta medier idag har betalväggar som hindrar gratisläsare från att komma åt deras material. De väggarna är det nu fler och fler som raserar innan riksdagsvalet! Senast i raden hittar vi BLT,... Läs mer »

Ta reda på allt här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Läs DN gratis fram till valet – om du är förstagångsväljare

Att läsa DN (både fysiskt och digitalt) brukar kosta pengar. Det mesta av intresse ligger nämligen bakom så kallade betalväggar där du uppmanas starta en prenumeration för att få tillgång till materialet. Nu inför riksdagsvalet i september har dock Wolodarski och kompani ändrat sig, åtminstone vad gäller de unga förstagångsväljarna. Det här är en specialkampanj... Läs mer »

Börja läs DN gratis redan idag »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Prova DN digitalt för bara 1 kr under en hel månad!

Du får Sveriges bästa webbtjänst för nyheter en hel månad om du vill prova DN digitalt för bara 1 kr en månad! Det är ju ett mycket bra erbjudande som man bör tacka ”ja” till! Och du använder förstås din e-postadress när du loggar in på DN:s digitala tjänster, hur enkelt som helst, och här... Läs mer »

Testa en av Sveriges största tidningar för 1 kr i en hel månad »