De bästa gratisgrejerna

Gratis Produkter

Letar du efter gratis produkter?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis produkter.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

spara pengar med steam e-cigarett

Det blir svårare och svårare för dig som röker idag. Fler och fler platser förbjuder rökning, men Steam e-cigarett är ett trevligt undantag. Eftersom den inte ger upphov till passiv rökning kan du umgås och vara social på ett helt annat sätt än med vanliga cigaretter.

Med det här erbjudandet får du ett gratis provpaket som innehåller din e-cigarett, en laddare samt ett nikotinfilter som varar i 14 dagar. Du får två smaker att välja på: klassisk tobak och fresh mentol. Det är bokstavligt talat bara en smaksak vilken av dem du väljer.

Om du inte använt e-cigarett tidigare ska vi ge dig en snabb förklaring hur det fungerar. Själva cigaretten, som alltså är elektronisk, behöver du inte ens aktivera. Istället räcker det med att du andas in för att den ska sätta igång. Det som behöver bytas ut är filtret (det med smak), och det du får gratis nu varar alltså i två veckor.

Här kommer flera av fördelarna med Steam e-cigarett:

 • Ingen skadlig rök – vare sig för dig eller folk runt omkring dig
 • E-cigaretter omfattas inte av de numera väldigt stränga röklagarna
 • Filtren är betydligt billigare än vanliga cigaretter
 • Enligt de brittiska hälsovårdsmyndigheterna är e-cigaretter 95 % MINDRE skadliga än vanliga cigaretter
coca-cola energy

Just nu kan vem som helst med ett mobilnummer få en gratis Coca-Cola Energy! Det är en ny dryck som har högre koffeinhalt och därmed marknadsförs som en energidryck. Ja, det vill säga samma energi du får som när du dricker kaffe. Du blir piggare och orkar mer. Det unika med Coca-Cola Energy är förstås att det är den enda energidrycken som faktiskt smakar som Coca-Cola!

Rent praktiskt går det till så att du fyller i ditt mobilnummer och sedan delas det ut hundratals kuponger varje dag. Det är alltså inte säkert att du får något, och vill du gärna ha kan det vara en bra idé att hänga på låset. Får du inte idag så prova imorgon igen!

Tänk också på att energidricka, eller snarare ingrediensen koffein, inte är lämpligt i stora mängder. Kombinera därför inte Coca-Cola Energy med mycket kaffe eller andra energidrycker.

Här kommer lite kul fakta om Coca-Cola som du kanske visste:

 • Mannen som kom på Coca-Cola hette John Pemberton och anledningen var att han ville hitta en ersättare till morfin som han själv var beroende av
 • Den spanska drycken Kola Coca skapades ett år innan Coca-Cola, men läskjätten köpte rättigheterna 1953
 • Coca-Colas klassiska logotyp har varit densamma sedan starten 1886

Gratis dag- och nattkräm från Biotherm

Erbjudandet gäller inte längre 01/09/2019 gratis produkter
nattcreme och dagcreme hos smartson

Krämer vars syfte är att minska synliga ålderstecken är inget nytt. Men den här produkten, som heter Blue Therapy Amber Algae Revitalize (vilket jävla namn!), är främst till för dig som är 45 år eller äldre. Syftet är också här att motverka synliga ålderstecken, men varför bara rabbla upp massa konstiga ingredienser som egentligen inte säger dig något? Bättre att själv få chansen att prova produkten, inte sant?

Smartson, i samarbete med Biotherm, ger 75 testpiloter chansen att testa en dagkräm och en nattkräm. Om du blir utvald får du produkterna gratis, och sedan är det bara att dela dina upplevelser med Blue Therapy (vi tänker inte skriva ut hela namnet en gång till!) i sociala medier. Efter att testet är avslutat ska du fylla i ett formulär och ge ett betyg. Du måste ansöka senast den 5 september och själva testperioden varar under denna månad.

Det här är ett väldigt bra erbjudande då dagcremen är värd 630 kronor och nattcremen 695 kronor. Blir du utvald sparar du alltså mer än 1 200 kronor! Du kan läsa mer om produkterna och anmäla dig genom att klicka på länken här nedanför.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
astigmatism

Om du är drabbad av astigmatism vet du att det kan vara svårt att se på både nära och långt håll. Detta beror på ett brytningsfel där hornhinnans yta är ojämn. Men det var inte därför du klickade på den här nyheten, du vill veta hur du får gratis linser. Så här går det till:

 • Du måste ha ett linsrecept så du vet vilken styrka du behöver på linsen
 • Hitta närmaste Synsam-butik på deras sajt där du kan hämta ett par gratis linser
 • Du kan bara få linser mot astigmatism gratis

Linserna heter ACUVUE OASYS 1-DAY for astigmatism. Det fina med dem är att de justeras efter dina naturliga ögonrörelser i fyra olika steg så att det inte spelar någon roll med individuella småskillnader i ögats rörelser.

Har du redan glasögon mot astigmatism rekommenderar vi absolut att du åtminstone provar linser en gång innan du dömer dem (vilket du får chansen att göra i och med det här erbjudandet). Behöver du en synundersökning kan du snabbt och lätt boka den hos Synsam också så slår du två flugor i en smäll!

Vi vet inte hur länge den här kampanjen varar, så skynda dig!


grats kosttillskott

Vad sägs om att få nödvändiga vitaminer tillverkade i Sverige direkt hem i brevlådan, där du bara betalar en fraktkostnad på 19 kronor? Detta erbjudande och ännu mer finns just nu hos dinVitamin som är en av Sveriges ledande vitaminleverantörer till privatpersoner. Det här kan du få gratis (du betalar alltid 19 kronor för frakten):

 • Vitamin B-mix – 8 olika B-vitaminer
 • Vitamin D3 – perfekt för dig som av olika anledningar inte kan vistas i solen så länge
 • Zink – bidrar till att hålla naglar, tår och hud fräscha (bland annat)

Det är viktigt att påpeka att vitamintillskott inte ersätter en perfekt varierad kost, utan ska ses som just tillskott om du av olika anledningar inte kan förse dig själv med balanserade måltider. Vitamin D kan till exempel vara ett bra tillskott om hela din arbetsdag sker inomhus, och du inte har tid att vara ute i solen så mycket. Men missbruka inte dessa vitaminer, utan nyttja dem klokt!

Förutom gratiserbjudandet kan du dessutom få fyra olika kosttillskott under en hel månad för bara 49 kronor. Du sparar hela 150 kronor på detta, och det är ett bra sätt att komma igång om du har behov av extra tillskott.

gå ned i vikt med nutrilett

Den här kampanjen är rätt specifik, och gäller bara dig som:

 • Är mellan 30 och 50 år
 • Bor i Stockholm, och helst i närheten av Solna
 • Precis avslutat eller planerar att gå ned i vikt

Produkter som hjälper en gå ned i vikt måste vara bland det mest klassiska som finns. Men branschen har också ett relativt lågt förtroende då det genom åren funnits många bondfångare som velat slå mynt av överviktiga människors desperation. I en sådan bransch är förtroende extra viktigt, och därför kan vi rekommendera Nutrilett. Särskilt med tanke på att den här kampanjen förser utvalda med 1 000 kronor att handla Nutrilett-produkter för.

Men det här är inget vanligt test där du får hem något i brevlådan och sedan ska blogga om det. Istället måste du bege dig in till Solna för att där delta i en workshop tillsammans med andra som har samma mål som dig: att gå ned i vikt. Av den här anledningen är det viktigt att du känner dig bekväm med att prata om din egen vikt inför andra.

Workshoppen äger rum i Solna den 5 september mellan 16:00 och 20:00. Du anmäler ditt intresse på Nutriletts Facebook-sida som du kommer till via den röda knappen här nedanför.

Testa hur effektivt YES Platinum är helt gratis

Erbjudandet gäller inte längre 12/08/2019 gratis produkter
yes platinum diskmedel

Det finns väl framför allt två företag idag som gjort sig kända för att anordna gratis test av olika produkter och tjänster: Smartson och Buzzador. Idag tar vi en närmare titt på Buzzador då de söker 2 000 personer som ska få prova maskindiskmedlet YES Platinum.

YES Platinum har i Testfakta utsetts till bäst i test, och nu kan du själva alltså ta chansen att se vad disktabletterna kan göra med riktigt svåra och ingrodda fläckarna. Naturligtvis måste du ha en diskmaskin för att kunna testa den här produkten.

För att öka dina chanser att bli vald ska du koppla dina konton på sociala medier till din Buzzador-profil. Har du inga sådana konton är det bäst att du skaffar det nu, för sådana här gratistest kräver ofta att du använder sociala medier för att skriva om dina upplevelser med det du får testa. Blir du utvald går det till så här:

 • Du får hem ett paket med YES Platinum maskindisk innehållandes 29 kapslar
 • Du delar dina upplevelser på sociala medier med särskilda taggar och en bestämd inledning
 • När kampanjen är över ger du YES dina åsikter om deras produkt

Den här kampanjen avslutas lördagen den 24 augusti 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Få gratis parfymprov från Giorgio Armani

Erbjudandet gäller inte längre 27/07/2019 gratis produkter
giorgio armani parfym

OK, du får inte parfymen direkt från Armani eftersom den här kampanjen sker i samarbete med L’Oréal, men själva produkten är tillverkad av den världskända märket. Du är garanterad att få gratis parfym så långt lagret räcker. Ju snabbare du hugger, desto bättre alltså. Det krävs däremot ingenting från din sida, ingen motprestation eller så. Du fyller bara i formuläret och sedan får du det hemskickat.

Produkterna heter Giorgio Armani Acqua di Gió och Acqua di Gioia 1,2 ml. Det finns 6 000 exemplar tillgängliga för utskick, och kampanjen varar fram till och med 2 augusti eller så långt lagret räcker alltså. Naturligtvis är det endast en produkt per person och hushåll som gäller.

Klicka bara på den röda knappen här nedanför som vanligt, så kommer du direkt till frågeformuläret. Det tar mindre än en minut att fylla i, men se upp så du inte missar den lilla rutan med riktade e-postmeddelanden och erbjudanden. Om du vill vara riktigt säker på att produkterna fortfarande finns i lager kan du ringa till Giorgio Armani Beauty och fråga direkt. Det är ett svenskt telefonnummer: 08-598 969 30. Lycka till och hoppas att du får tag på parfymen!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis saft från BOB om du blir utvald

Erbjudandet gäller inte längre 25/07/2019 gratis produkter
bob bara bär jordgubbssaft

Nu är det dags för ett test från Smartson igen! Den här gången är det produkten BOB Bara Bär Jordgubbssaft som ska få blöta folks smaklökar. Om du precis som oss förknippar BOB med billig saft ska du sluta med det nu, eftersom BOB Bara Bär Jordgubbssaft inte innehåller tillsatt socker eller några andra tillsatser alls faktiskt. Naturligtvis finns det fruktsocker, men det är ju direkt från råvaran! Som om inte detta vore gott nog är saften dessutom tillagad i Sverige.

För att få chansen att testa denna nya och spännande saft måste du ansöka om att bli testpilot hos Smartson som för denna kampanj samarbetar med BOB. Det är väldigt lätt att ansöka eftersom du bara behöver fylla i några uppgifter och sedan klicka på en knapp. I skrivande stund är det knappt 350 personer som ansökt, och Smartson kommer välja ut totalt 1 500. Sista ansökningsdag är 1 augusti, så ungefär en vecka till alltså.

Själva testperioden pågår mellan augusti och september, och priset på en flaska BOB Bara Bär Jordgubbssaft är 29 kronor (vilket är summan du sparar om du blir utvald). Tänk på att du inte bara ska dricka saften om du blir utvald, utan även dela dina smakupplevelser på en gemensam blogg med de andra testarna.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Testa ett hållbart och ekologiskt schampo helt gratis

Erbjudandet gäller inte längre 15/07/2019 gratis produkter
hållbart miljövänligt schampo

Nu är Buzzador i farten igen! Den här gången i ett samarbete med Love Beauty & Planet som är ett schampomärke utöver det vanliga. Förutom att doftar tropiskt med kokosnöt och ylang-ylangblomma (en blomma från Filipinerna) tar företaget stort ansvar för planeten. Se bara:

 • Flaskorna är 100 % återvinningsbara och tillverkade av återvunnet material
 • Produkterna är vegancertifierade
 • Innehållet är 85–99 % nedbrytbart
 • Kokosoljan är ekologisk
 • Love Beauty & Planet klimatkompenserar för den koldioxid de släpper ut då produkterna tillverkas

Så vad handlar den här kampanjen om? Enkelt, Buzzador letar efter 1 500 testpersoner ska vill prova schampo och balsam från Love Beauty & Planet. För att öka dina chanser att bli en av dem ska du ansluter dina konton på sociala medier till din profil hos Buzzador. Har du gjort det är det bara att vänta och hoppas på det bästa!

Blir du utvald kommer du få schampo eller balsam från Love Beauty & Planet, och ska sedan testa detta medan du delar dina upplevelser på sociala medier. Det gör du genom att ta bilder och använda olika taggar (dessa ser du på kampanjsidan vi länkar till här nedanför).

Det här erbjudandet varar till och med den 22 juli 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis energidryck hos utvalda 7-Eleven-butiker

Erbjudandet gäller inte längre 14/07/2019 gratis produkter
gratis naia hos 7-eleven

Drycken Naia Initiative kanske du inte hört talas om tidigare, men den är framtagen av ett dotterbolag till välkända Spendrups och grundades så sent som förra året. För att få fler att testa energidrycken har man nu en kampanj tillsammans med 7-Eleven. Du får en burk Naia om du messar ”Naia Free” till numret 72130. Du kommer då få en kupong som du kan lösa in hos utvalda 7-Eleven-butiker för en gratis burk! Värdet på burken är för övrigt 35 kronor.

Vid en första anblick ser Naia ut som ytterligare en energidryck i mängden, men låt dig inte luras av koffeinet! Naia är mycket mer än så. De har ganska många olika produkter, och alla innehåller faktiskt inte ens koffein. I de fall där ämnet inte används har man stoppat ginseng i drycken istället.

Naia har i huvudsak tre kategorier:

 • Kolsyrat energivatten
 • Kolsyrad energidryck
 • Kolsyrad vegansk energidryck

Inom varje kategori hittar du flera underprodukter för maximal valfrihet. De har till exempel drycker utan socker (med sötningsmedel), drycker utan både socker och sötningsmedel samt drycker för veganer. Vågar du testa något nytt och spännande har du nu en gratis chans!

Det här erbjudandet varar till och med den 4 september 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
yoghurtdessert och mousse från arla köket

Just nu pågår en riktigt god kampanj signerad Arla Köket och Smartson! Blir du utvald bland testpiloterna får du en förpackning mousse eller yoghurtdessert i följande smaker:

Mousse

 • Jordgubb
 • Mango & passion

Yoghurtdessert

 • Salt karamell & rostad mandel
 • Hallon och maräng med vit choklad

Totalt letar Arla Köket efter 1 000 testpiloter, och i skrivande stund (morgonen den 9 juli) har drygt 6 200 ansökningar kommit in. Sista dagen att ansöka är den 16 juli 2019.

Så hur går då själva testet till om du blir utvald? Är det bara att sleva i sig yoghurtdessert, eller måste du göra något mer? I grund och botten handlar det om att Arla Köket vill nå ut till fler människor med sina produkter, och av den anledningen behöver du skriva om dina smakupplevelser i sociala medier. Detta måste ske i form av en videorecension, så du behöver känna dig bekvämt framför kameran för att göra detta. Du behöver också ge ditt samtycke till det här, något du får göra på Smartsons sajt som vi länkar till här nedanför.

Priset på produkterna varierar mellan 10 och 15 kronor, och själva testet kommer utföras nu i sommar. Du kan se en video som visar yoghurtdesserten och moussen om du klicka på den röda knappen här.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Provsmaka läskande fruktdryck från ProViva

Erbjudandet gäller inte längre 03/07/2019 gratis mat, gratis produkter
proviva fruktdryck med bakteriekultur

Nu när det är varmt och skönt skulle det vara gott med något läskande, inte sant? Och visst skulle det vara ännu godare om det var gratis? Buzzador samarbetar just nu med välkända ProViva, och tillsammans söker de efter folk som kan provsmaka nyheten ProViva apelsin utan tillsatt socker eller storsäljaren mango om du är sugen på något mer exotiskt.

Det som skiljer ProViva från många andra fruktdrycker är att den här produkten innehåller levande bakteriekultur (inte lika skumt som det kanske låter). Om du vill googla så heter den Lactobacillus plantarum 299v. I korta ordalag hjälper de din mage att må bra!

Buzzador vill locka till sig totalt 2 500 testpiloter (eller ”buzzadorer” som de själva väljer att kalla dem), och du har fyra dagar kvar på dig att ansöka (räknat från den 3 juli 2019). För att öka dina chanser att väljas ut ska du koppla din Buzzador-profil till de konton du har i sociala medier – de vill gärna synas!

Blir du utvald får du en kupong du löser in hos din matbutik. Den gäller en förpackning av mango- ELLER apelsinfruktdrycken. Sedan är det bara att dela dina smakupplevelser i sociala medier så det stänker om det!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
barnmat från ellas kitchen

Det här erbjudandet är framför allt till för dig som har små barn. Ella’s Kitchen startades av pappa Paul med en tydlig vision om hälsosam och hållbar barnmat. Med andra ord kan du räkna med att inte hitta Cola eller grillchips hos Ella’s Kitchen …

Just nu, och vi vet inte hur länge erbjudandet varar, kan nya kunder få ett gratis välkomstpaket. Exakt vad det innehåller framgår inte, men om du tittar runt lite på Ella’s Kitchens sajt kommer du nog få ett hum om vad du kan förvänta dig. Allting är skrivet och uppbyggt på ett väldigt lekfullt sätt, så du kan med fördel besöka sajten tillsammans med ditt barn för att utforska den tillsammans. Även om barnet inte kan läsa kan det fortfarande titta på alla roliga bilder som kommunicerar minst lika mycket som orden!

Men det är inte bara barnen Ella’s Kitchen tänker på, utan även deras framtid. Dessa fem områden arbetas det extra mycket på:

 • Miljö
 • Djurskydd
 • Ingredienser
 • Matsvinn
 • Försörjning

Du kan även upptäcka Ella’s Kitchen med spännande små kokböcker som har smarriga recept för de minsta. Men som sagt, passa på att registrera dig nu innan det gratis välkomstpaketet försvinner!

gratis bensin hos okq8

Nu ska alla som åker bensindriven bil (sorry Stockholm) lyssna extra noga! Just nu får alla nya kunder hos OKQ8 100 kronor i bensinpengar helt gratis om de registrerar och ansöker om ett Visa-kort. Det är naturligtvis inte vilket Visa-kort som helst, utan har vissa unika egenskaper du inte hittar på ditt vanliga bankkort.

För det första får du bonus på vanliga köp du gör utanför OKQ8, och dessutom kan du inkassera cashback på det du köper hos macken. Ett stort plus är att du slipper årsavgifter. OKQ8-kortet är ett kreditkort, vilket innebär att du har en viss gräns som du kan dra nytta av om du behöver köpa något extra (500–100 000 kronor).

Det bästa är naturligtvis att du får 100 kronor gratis bensin. För att få det måste du vara ny kund, det vill säga, du får inte redan ha OKQ8-kortet i din ägo (det är däremot ingen fara om du tidigare tankat hos dem). Du måste även vara minst 18 år gammal samt skriven i Sverige med svenskt personnummer. Som du ser ställs det inga stora krav, så har du inget kort kan du ser fram emot lite gratis bensin!

Erbjudandet gäller fram till och med den 7 juli 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid