De bästa gratisgrejerna

Lendo

Letar du efter lendo?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om lendo.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

låna pengar med betalningsanmärkning

De allra flesta låneförmedlare säger stopp direkt till folk som har en eller fler betalningsanmärkningar, men inte Anmärkning.se! Här kan du ansöka om ett snabbt lån trots att du är prickad. Men OK, vi tar det från början. Vad är egentligen en betalningsanmärkning?

När du inte betalar din skuld i tid kommer Kronofogden registrera det, och sedan när du ska låna igen kommer alla långivare (oftast banker då) se att du har en anmärkning. I deras ögon betyder det att du är opålitlig och därmed vill de oftast inte låna ut några pengar. Det finns SMS-lån där det inte görs någon kreditupplysning, men de har ofta väldigt dåliga villkor så se upp för dem.

Så vad är det då som gäller för dig som har en anmärkning om vill låna?

  • Du måste såklart vara minst 18 år
  • Du måste tjäna minst 120 000 kr per år (10 000 kr per månad)
  • Du måste vara skuldfri hos Kronofogden sedan minst sex månader tillbaka

Uppfyller du dessa tre krav har du goda chanser att få ett lån beviljat! Du kan låna upp till 200 000 kronor, men även så lite som 10 000 kronor. Anmärkning.se är en del av välkända Lendo, och precis som hos andra jämförelsesajter av det här slaget kostar det ingenting att jämföra vilka banker som ger dig bäst villkor.

låna hos avenuefinans

Att ta lån behöver inte alls handla om att hamna hos Kronofogden eller i Lyxfällan. Tvärtom kan ett smart lån vara nyckeln till framgång, en investering idag som lönar sig imorgon. Då är nästa fråga hur krångligt det är. Förr i tiden kanske ett enkelt lån innebar telefonköer och otydliga svar, men idag är det annorlunda! Avenuefinans sköter allt det jobbiga åt dig, och de gör det helt gratis. Du kan kolla hur mycket du får låna, hur hög räntan blir och se igenom avbetalningsplanen utan att det kostar en krona, eller utan att du binder upp dig till någonting.

Det är heller ingen som tvingar dig att låna stora summor om du inte behöver. Med Avenuefinans kan du låna så lite som 5 000 kronor, och då blir såklart räntan inte så hög heller. Kanske behöver du renovera något på huset som inte kan vänta, eller så måste du få loss pengar till kontantinsatsen på en bostad.

När du skickat in din ansökan, gratis och utan att binda upp dig till något, kommer Avenuefinans att jämföra 30 olika långivare för att se vilka som har bäst villkor för just dig. Om du bestämmer dig för att ta lånet signerar du enkelt med bank-ID. Deras sajt har en bra FAQ-avdelning för dig som vill veta mer innan du tar beslut.

låna pengar via lendo

Att låna pengar är inte alltid det lättaste. Först och främst börjar processen med en kreditupplysning där företaget som lånar pengar till dig tar reda på om du har betalningsanmärkningar. Det är lätt att se långivare som cyniska hajar, men det är alltid en risk att låna ut eftersom det inte finns 100 procent garanti att få tillbaka pengarna.

Med det sagt är vi inte här för att hjälpa bankerna, utan dig! Lendo kanske du redan har sett reklam för på tv, men faktum är att det är proffsiga på att hitta det bästa lånet för just dina villkor. Så här går det till:

Härifrån hoppar du in direkt på Lendos hemsida där du på en gång – utan registrering eller nedladdning av program – kan se och jämföra hur mycket det kostar att låna en viss summa och betala tillbaka över en viss tidsperiod. Den ungefärliga kostnaden varierar givetvis, men det är ändå en riktigt bra funktion som gör det lätt att planera om man vill gå vidare med sitt lån eller inte.

Beroende på vilket sorts lån du vill ta kommer Lendo att leta upp den bästa dealen åt dig. I skrivande stund har 1 317 låntagare gett Lendo 4,5/5 i betyg. Det här är med andra ord ett pålitlig företag för dig som är i behov av kapital!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid