Letar du efter netonnet?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om netonnet.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Gratis presentkort hos Åsiktstorget

Åsiktstorget kanske du känner till. Det är en undersökningsportal där du svarar på frågor och enkäter som görs för olika företags räkningar. Som belöning får du presentkort hos några av Sveriges välkändaste kedjor. Du kan faktiskt till och med få kontanter om du har ett Paypal-konto. Om du inte vet vad det är så är... Läs mer »

Starta här »

Åsiktstorget väntar på din röst

Åsiktstorget är en gammal klassiker här på Gratis.se och faktiskt en av de första undersökningssajterna vi började skriva om. Idén känner du säkert igen men för nytillkomna läsare: genom låta företag samla information om sina kunder får de värdefull data som låter dem anpassa både produkter och marknadsföring så att den blir relevant. I gengäld... Läs mer »

Börja påverka nu »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis kryssning

NetOnNet bjuder sina kunder på en kryssning med VikingLine till Helsingfors! Nej, det är inte för bra för att vara sant – ta en snabb titt i din kalender och boka in en kostnadsfri tripp över till grannlandet. Shopping- och basturundor väntar … Sätt igång och boka nu Internetbutiken NetOnNet och kryssningsjätten VikingLine ger dig... Läs mer »

Kryssa till Helsingfors »