Letar du efter nintendo switch?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om nintendo switch.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Fyndvaror hos Webhallen

Att Webhallen ofta kör bra kampanjer vet vi, men visste du att de alltid har en fyndhörna där du kan hitta produkter som kanske blivit naggade i kanten (eller liknande) till riktigt bra pris? Fyndvarorna är lite som maten hos Matsmart (som vi på Gratis.se skrivit om tidigare); de är fullt brukbara och skulle riskera... Läs mer »

Fynda här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ta del av vårrean hos Webhallen

Du har förmodligen sett någon av deras 21 butiker någon gång. Webhallen är en av Sveriges största kedjor inom hemelektronik, spel och hårdvara. Behöver du en ny dator, några billiga spel eller kanske bara en rolig pryl som fungerar som perfekt present är det hos Webhallen du ska leta. Särskilt nu, för nu har Webhallen... Läs mer »

Utforska vårrean här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa ARMS gratis tills på tisdag

Du som har Nintendo Switch kan testa spelet ARMS helt gratis nu fram till den 3 april (på morgonen), vilket är på tisdag. Du laddar ned en demo från Nintendo eShop och sedan är det bara att köra igång! För dig som inte har koll på vad ARMS eller Nintendo Switch är så ligger det... Läs mer »

Läs mer om ARMS här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned Splatoon 2 Global Testfire gratis nu

Det här gratiserbjudandet gäller endast dig som har Nintendo Switch. Nu i sommar lanseras efterlängtade Splatoon 2, men redan nu kan du testköra spelet online för att få en försmak av vad den färdiga produkten har att erbjuda. Det färdiga spelet kommer kosta pengar, men Splatoon 2 Global Testfire är helt gratis för dig som... Läs mer »

Bli en av de första att testa Splatoon 2 till Nintendo Switch - ladda ned gratis! »