De bästa gratisgrejerna

ögonmask

Letar du efter ögonmask?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om ögonmask.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

sov gott med melaton+

Så här inför julafton är det inte bara barnen som har svårt att sova. Vi vuxna är ofta stressade med massor av bollar i luften, och det kan orsaka sömnproblem. Om du av olika anledningar inte kan somna naturligt finns det hjälp att tillgå i form av kapslar vid namn Melaton+.

De här kapslarna är gratis att testa, det enda du betalar för är frakten på 39 kronor. Här är några av fördelarna som Vitaelife Pharma, företaget bakom produkten, vågar utlova:

  • Det räcker med en kapsel, sedan somnar du
  • Du kommer vakna pigg och utvilad
  • Du slipper känna stressen innan du ska sova eftersom du vet att det blir lätt att somna

Den aktiva ingrediensen i Melaton+ heter logiskt nog melatonin. Naturligtvis kan det vara så att en del fortfarande inte lyckas somna snabbt och lätt med den här produkten, men om så är fallet ska du kontakta din läkare, för då har du allvarliga sömnproblem.

Om du skyndar dig att beställa kan du dessutom få en ögonmask samt ett par öronproppar – perfekt vapen mot högljudda grannar och jobba hundar som skäller om natten!

sov gott med melaton+

Brist på sömn eller svårt att sova kan bero på massor av olika saker, från stress till oro och allt där emellan. Ibland räcker det inte med att gå och lägga sig i tid, eftersom det helt enkelt inte går att somna. Det är här Melaton+ kommer in i bilden. Så exakt vad är Melaton+? Jo …

Det är kapslar som du knaprar på innan du går och lägger dig. Det räcker med en kapsel innan du kan somna. Det tar mindre än en timme innan du somnar, och kapslarnas metod är bland annat att sänka kroppstemperaturen så att du helt enkelt känner dig tröttare (motsatsen till att gå på högvarv alltså, något man ofta gör när man är stressad).

Det här är ett gratiserbjudande, men det gäller bara själva produkten i sig. Du måste fortfarande betala 39 kr i frakt för att få hem kapslarna. Om du skyndar dig kanske du även får en gratis ögonmask på köpet (köpet för frakten alltså) värd 199 kr.

Det här är ett sånt där erbjudande som per automatik tvingar in dig i en prenumeration. Men som vanligt kan du säga upp den när som helst (ingen bindningstid alltså) för att slippa betala mer än du behöver. 39 kr för frakten är det enda du är tvingad att betala för det här erbjudandet!

testa melaton+ gratis för bättre sömn

Melaton+ är kapseln som gör det lättare att somna, och du behöver inte ta särskilt många heller för att uppnå effekten. Du behöver faktiskt bara ta en enda kapsel för att du ska få sällskap av John Blund. Så vad är då hemligheten bakom Melaton+? Det kanske hörs på namnet …

Melatonin är ett ämne som genom åtskilliga studier visat sig vara bra mot det mesta. Huvudingrediensen i Melaton+ är alltså melatonin, och du kommer inte bara få det lättare att somna, utan din sömn blir mer hållbar också vilket gör att du vaknar upp utvilad istället för med den där obehagliga känslan i huvudet att du skulle behöva slagga en timme till (minst!).

Melaton+ är inte bara bra för dig som har svårt att somna, det fungerar även mot jetlag. Här får du ta en kapsel innan du reser och sedan några dagar efter att du anlänt till din destination. Eftersom du behöver vänta rekommenderar vi endast att du använder Melaton+ vid resmål där du stannar en längre tid.

Beställer du gratisprovet nu får du en ögonmask på köpet! Det enda du betalar är 39 kronor för frakten, men se till att du säger upp prenumerationen som sätts igång automatiskt vid beställningen, såvida du vill ha fler exemplar som du måste betala för.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid