Brist på sömn eller svårt att sova kan bero på massor av olika saker, från stress till oro och allt där emellan. Ibland räcker det inte med att gå och lägga sig i tid, eftersom det helt enkelt inte går att somna. Det är här Melaton+ kommer in i bilden. Så exakt vad är Melaton+? Jo ...

Det är kapslar som du knaprar på innan du går och lägger dig. Det räcker med en kapsel innan du kan somna. Det tar mindre än en timme innan du somnar, och kapslarnas metod är bland annat att sänka kroppstemperaturen så att du helt enkelt känner dig tröttare (motsatsen till att gå på högvarv alltså, något man ofta gör när man är stressad).

Det här är ett gratiserbjudande, men det gäller bara själva produkten i sig. Du måste fortfarande betala 39 kr i frakt för att få hem kapslarna. Om du skyndar dig kanske du även får en gratis ögonmask på köpet (köpet för frakten alltså) värd 199 kr.

Det här är ett sånt där erbjudande som per automatik tvingar in dig i en prenumeration. Men som vanligt kan du säga upp den när som helst (ingen bindningstid alltså) för att slippa betala mer än du behöver. 39 kr för frakten är det enda du är tvingad att betala för det här erbjudandet!