De bästa gratisgrejerna

15 % rabatt på nästan allt hos Happy Socks

26/08/2019 Bästa erbjudandena, rabatt på produkter
happy socks strumpor

Happy Socks grundades redan 2008 av två män som såg strumpor som något mer än bara något man har på fötterna. Idag, lite drygt tio år senare, finns företaget i 90 olika länder och överallt sprider man glädje och kreativitet. För varför måste strumpor vara grå, vita eller svarta?

Med det här erbjudandet får du 15 procent rabatt på allting som Happy Socks har att erbjuda! Undantagen är de produkter som redan går på rea. Och trots namnet erbjuds inte bara strumpor och sockor, utan även underkläder. Dessa går i samma glada färger och galna mönster som strumporna.

Vi rekommenderar starkt att du surfar runt lite hos Happy Socks innan du bestämmer dig, för de har en så skön stil att det faktiskt är värt att läsa vad de skriver! Det märks att glädje är ledordet för dem eftersom allting som är vedertagen standard vad gäller strumpor är nedspolad i slasken. Happy Socks är för dig som vill gå din egen väg och göra det med stil.

Utöver de 15 procent rabatt som det här erbjudandet gäller hittar du även gratis frakt på vissa produkter (hör dig för med chatten vilka strumpor det är som gäller). Använd koden ”HAPPYFW19” för att få din rabatt, och gör det senast den 24 november 2019.


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid