Har du hund eller katt? Har du lust att vara med och tävla om ett års förbrukning av hund- eller kattmat från Purina? Det här är tävlingen för dig, och den är inte bara gratis utan kreativ också! Du ska nämligen via bilder/foton dela med dig av hur just ditt husdjur förgyller din vardag.

Först och främst är det absolut inte meningslös att vara med, eftersom Purina skänker en portion gratis mat för varje bidrag de får in. Du tävlar alltså genom att ladda upp en bild, och den kan du antingen hämta från Instagram eller ta direkt på kameran/telefonen och ladda upp. Bilden behöver inte nödvändigtvis inkludera dig själv, men ska fokusera på ditt husdjur. Minst lika viktig som själva bilden är din motivering. Här ska du kort förklara på vilket sätt din hund eller katt gör ditt liv bättre.

Lite kul också att det inte är någon "expertjury" som utser vinnarna, utan den bild som får flest röster av användarna vinner! Allting fixas från en sida som vi länkar till här nedanför. Sista tävlingsdatum är 15 november 2019, så du har gott om tid på dig. Saknar du inspiration kan du alltid kolla in andras foton som publiceras regelbundet.