Letar du efter rabatter?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatter.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Testa AliExpress och få 4 dollar i rabatt

Fler och fler svenskar har upptäckt hur billigt, snabbt och smidigt det är att handla direkt från Kina där mycket av världens tekniska prylar och andra produkter tillverkas. Kvaliteten skiljer sig inte särskilt mycket, utan den största skillnaden är det klart lägre priset. AliExpress är en av alla Kina-baserade butiker som erbjuder produkter till hela... Läs mer »

4 dollar i rabatt hops AliExpress här »

Appar med rabatter och erbjudanden

Det är rätt svårt att hålla reda på alla företag och kampanjer som delar ut gratis produkter och rabatter när man minst anar. Därför vill vi tipsa om några appar från företag som ofta har erbjudanden för sina kunder, så du kan vara där och hugga innan det är för sent. Här är företagen med... Läs mer »

App-rabatter »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Rabatt på ICA Upplevelser

Som du kanske vet är ICA mer än bara mat. De har en sektion som kallas ICA Upplevelser, där du kan ge dig ut på diverse äventyr samtidigt som du samlar bonus till ditt ICA-kort. Just nu har man rabatt på två upplevelser: Segway Det här är det billigare alternativet. Det är till för dig... Läs mer »

Här hittar du rabatterna »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Boka bord för 4 hos O'Learys och få en gratis bowlingrunda

O’Learys i Gustavsberg i Stockholm bjuder sällskap på både mat och underhållning, och under första veckan i april går det att bowla gratis och du samtidigt beställer bord för minst fyra personer. Det här erbjudandet är med andra ord perfekt upplagt för en helkväll med familjen! Bowlingrundan varar i cirka 50 minuter. Erbjudandet gäller endast... Läs mer »

Boka bord här »