Letar du efter betting?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om betting.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Spela på Sverige–Tyskland och få en gratis pizza

Kvällens match närmar sig, och naturligtvis vill vi på Gratis.se uppmärksamma händelsen med så många fotbollsrelaterade erbjudanden som möjligt! Idag kan du till exempel lägga ett bet via Bettingstugan för att få en rabattkupong hos onlinepizza.se värd 150 kr. Det borde räcka till en pizza! För att få rabattkupongen måste du lägga ett odds för... Läs mer »

Spela på matchen här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Låna Marcus Bergs lägenhet gratis 15–19 juni

Om du det minsta intresserad av fotboll vet du garanterat vem anfallaren Marcus Berg är. Han kommer snart sticka till Ryssland för att tillsammans med resten av det svenska landslaget möta Sydkorea i vårt lands premiärmatch i fotbolls-VM. Det innebär att hans lägenhet i Vasastan i Göteborg kommer stå tom under tiden. Eller, det hade... Läs mer »

Lämna din motivation här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Dags för El Clasico igen, vinn dina biljetter här

En del hävdar att fotbolls-VM är världens största fotbollshändelse, andra hävdar att den stavas El Clasico. För den oinvigde ska vi berätta att det handlar om uppgörelsen mellan FC Barcelona och Real Madrid. Barca brukar vinna, men det är alltid öppet och spännande. Du kan vinna två biljetter till matchen, två flygbiljetter tur och retur... Läs mer »

Vinn dina gratis VIP-biljetter här »