Letar du efter gratis tävlingar?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis tävlingar.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Vinn Spotify i ett helt år

I den här utlottningen kan du vinna musiktjänsten Spotify ett helt år, eller ett par Bose Home Speaker 500-högtalare. Vi ska direkt säga att vare sig Spotify eller Bose står bakom den här tävlingen eller dess priser. Utlottningen pågår under hela 2019, och tanken är att alla deltagare under tiden får reklam från utvalda samarbetspartners... Läs mer »

Tävla om Spotify eller Bose »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Skicka spinnogram till din favoritkatt och var med i en gratis tävling

Det är inte varje dag du har chans att ge bort något gratis till en katt! Eller ja, naturligtvis är det ju så att själva gåvan kommer till kattens ägare, även om vi tvivlar på att ägaren kommer vilja äta kattmat! Ett spinnogram låter ju misstänkt likt ett blommogram, och visst finns det likheter. Du... Läs mer »

Läs mer om tävlingen här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Tävla och vinn presentkort hos Ica för 5 000 kr

OBS! Den här tävlingen är inte sponsrad av Ica på något sätt. Det är PointWorld som står för den här tävlingen, och då undrar du naturligtvis vad det är för företag eller verksamhet. De kommer från Danmark och har hand om en webbplats där du kan tjäna poäng genom att göra allt från undersökningar till... Läs mer »

Vinn presentkort för 5 000 kr här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Dags för El Clasico igen, vinn dina biljetter här

En del hävdar att fotbolls-VM är världens största fotbollshändelse, andra hävdar att den stavas El Clasico. För den oinvigde ska vi berätta att det handlar om uppgörelsen mellan FC Barcelona och Real Madrid. Barca brukar vinna, men det är alltid öppet och spännande. Du kan vinna två biljetter till matchen, två flygbiljetter tur och retur... Läs mer »

Vinn dina gratis VIP-biljetter här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Vinn två VIP-biljetter till El Clasico

Det är minsann inte varje dag man har chansen att vinn VIP-platser till fotbollsvärldens kanske mest prestigefyllda match. El Clasico spelas mellan Real Madrid och Barca (FC Barcelona) och det här är en tävling som pågår fram till den 14 januari. Att delta är betydligt enklare än att vinna en fotbollsmatch – du behöver bara... Läs mer »

Vinn två VIP-biljetter till El Clasico »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Rösta för att få en kryssning

Ett enkelt sätt för er som är ett par att säkra en kryssning med Birka Cruises är att gå in på sajten Bröllopsfeber och rösta på ditt drömbröllopspar. Sen är det bara att börja planera nästa gratis kryssning, till ett värde av 1 200 kr. Erbjudandet gäller till och med den 1 februari 2018. Nu... Läs mer »

Kryssa bland rösterna »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Vinn en värdecheck på 1 000 kr till Espresso House

Vi svenskar älskar kaffe, så till den milda grad att vi tillhör bland de mest kaffedrickande folken i världen. Det unika, svenska ordet ”fika” har även det sitt ursprung i kaffe, precis som ett annat populärt ord vid namn ”kafferast”. Man kan utan tvekan konstatera att detta svarta guld ligger oss varmt om hjärtat. Därför... Läs mer »

Vinn 1 000 kr kaffe »