De bästa gratisgrejerna

Gratis Tävlingar

Letar du efter gratis tävlingar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis tävlingar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

ella's kitchen smakhjälte

Har du hört talas om Ella’s Kitchen? Det är en nätbutik som framför allt riktar in sig på barnmat. Men inte bara det, den gör det på ett hållbart och ekologiskt sätt. Målet är att även mindre ska tycka att frukt och grönt är godare än massa socker, tillsatser och choklad. Ella’s Kitchen är ett brittiskt företag, och i det landet serveras deras produkter hos British Airways på deras flygningar.

Fram till den 4 oktober 2019 kör man nu en kampanj där vinnaren får en goodiebag värd 500 kronor. Dessutom kan vinnaren skänka 10 000 kronor till valfri organisation som gör något gott för barn. Detta är alltså en tävling där alla är vinnare, kan man säga. Men hur gör man då? Hur vinner man?

Du börjar med att nominera en person som du anser är årets smakhjälte. Smakhjälten ska vara någon som gjort eller gör något bra för barn och deras mat. Och ja, du kan nominera dig själv! Men det är inte vinnaren av själva titeln som får goodiebagen, utan personen som nominerar vinnaren. Så du behöver inte nominera dig själv för att vinna!

Den 7 oktober presenteras tre finalister på Ella’s Kitchens Facebook- och Instagram-sida. Mellan den 7 och 13 oktober kan sedan alla rösta fram det bästa bidraget! Juryn gallrar alltså och folket lägger det slutliga avgörandet!

Och du, alla som skickar in en nominering får en produktcheck från Ella’s Kitchen.

mytrendyphone tävling

Det finns goda anledningar att bli medlem hos My TrendyPhone: du får sju procent rabatt på allting och just nu kan du dessutom vara med i en tävling där det går att vinna en splitterny Sony Xperia 10 Plus! Att bli medlem är helt gratis och kräver bara att du ägnar några minuter åt att fylla i dina uppgifter. Men eftersom det här är en tävling måste du göra något för att förtjäna priset, och vad kan det vara?

Jo, du ska välja ett skydd (typ skal eller fodral) till denna telefon och med egna ord beskriva varför det är just ditt favoritskydd. Var kreativ, det är vårt tips! Dessutom måste du handla hos MyTrendyPhones webbshop under september. Vilken tur då att du har en rea på sju procent på alla produkter hos MyTrendyPhone. Och inte nog med det, du får dessutom rabatt på reparationer av surfplattor och mobiler som kostar under 1 000 kronor (reparationerna alltså).

Tävlingen varar september ut, och sedan är det upp till en jury att välja vinnare (som alltid kan juryns beslut inte överklagas). Den 5 oktober 2019 dras vinnaren, och han får besked via mejl.

purina djurfoder

Har du hund eller katt? Har du lust att vara med och tävla om ett års förbrukning av hund- eller kattmat från Purina? Det här är tävlingen för dig, och den är inte bara gratis utan kreativ också! Du ska nämligen via bilder/foton dela med dig av hur just ditt husdjur förgyller din vardag.

Först och främst är det absolut inte meningslös att vara med, eftersom Purina skänker en portion gratis mat för varje bidrag de får in. Du tävlar alltså genom att ladda upp en bild, och den kan du antingen hämta från Instagram eller ta direkt på kameran/telefonen och ladda upp. Bilden behöver inte nödvändigtvis inkludera dig själv, men ska fokusera på ditt husdjur. Minst lika viktig som själva bilden är din motivering. Här ska du kort förklara på vilket sätt din hund eller katt gör ditt liv bättre.

Lite kul också att det inte är någon ”expertjury” som utser vinnarna, utan den bild som får flest röster av användarna vinner! Allting fixas från en sida som vi länkar till här nedanför. Sista tävlingsdatum är 15 november 2019, så du har gott om tid på dig. Saknar du inspiration kan du alltid kolla in andras foton som publiceras regelbundet.

polarbröd gratis tävling

Det är inte varje dag vi ser gratis tävlingar, och särskilt inte dem som är så här kreativa och roliga! Polarbröd vill att vi ska källsortera flera olika typer av avfall, men har du koll på vad som ska ligga var? Vi vet, men vill inte fuska så tänker inte ge dig några tips här!

Men du måste skynda dig, för det är bara de 400 första (som svarar rätt) som får en gympapåse. Denna är helt gjord utav återvunna PET-flaskor, så mycket mer miljövänlig än så blir inte en påse. Om alla vinster mot förmodan inte skulle gå är sista datum satt till 15 september 2019.

För att vinna behöver du bara svara rätt på fyra frågor, och eftersom det finns alternativ att välja mellan är det inte så svårt. Du får meddelande via mejl om du vunnit. Priset, alltså påsen, skickas till dig per post. Du får hämta gympapåsen vid närmaste utlämningsställe om den inte får plats i brevlådan eller inkastet.

Polarbröd har ambitiösa hållbarhetsmål som är satta till 2022. Du kan läsa mer om deras planer om du klickar på ”HÅLLBARHET” när du är inne på deras hemsida.


vinn gratis bensin hos circle k

Har du bil eller MC (eller mopedbil eller andra motorfordon som går att tanka hos Circle K) är den här tävlingen för bra för att missas! Det är superlätt att vara med för du behöver bara ett telefonnummer. Circle K delar ut hela 3 500 priser VARJE DAG ända fram till den 3 augusti 2019, så det finns all anledning att besöka deras tävlingssida dagligen.

Så här går det till:

 • Klicka på den röda knappen här nedanför för att ta dig direkt till tävlingssidan
 • Fyll i ditt telefonnummer (måste vara ett svenskt) och godkänn villkoren
 • Skrapa fram tre lika symboler
 • Spela bonusspelet
 • Samla poäng

För att få svara på frågan måste du först skrapa fram tre lika symboler, och du får bara en chans per dag att göra det. Det vill säga, om du inte är medlem i EXTRA Club, för då får du två chanser! Dessutom är det så att du samlar poäng varje gång du spelar, och det är denna poäng som ökar dina chanser att vinna förstapriset: ett presentkort på drivmedel värt 10 000 kronor!

Skrapa på varje dag och samla poäng! Om du vinner något får du direkt ett SMS till det nummer du angav. Kom bara ihåg att hämta ut priserna inom en vecka, annars förbrukas de!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
tävla om spotify och bose

I den här utlottningen kan du vinna musiktjänsten Spotify ett helt år, eller ett par Bose Home Speaker 500-högtalare. Vi ska direkt säga att vare sig Spotify eller Bose står bakom den här tävlingen eller dess priser.

Utlottningen pågår under hela 2019, och tanken är att alla deltagare under tiden får reklam från utvalda samarbetspartners som exempelvis Compricer, Hallon (mobiloperatören) och M3 Panel. Det är denna reklam som finansierar priserna.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig (om du till exempel tycker reklamen blir för mycket), men då lämnar du också tävlingen samtidigt.

Utlottningen handlar dock inte bara om slump, det finns även en skicklighetsfaktor med. Efter att du fyllt i dina personuppgifter kommer du att få skicka en motivation om vilken gratisgrej som är den bästa du kan tänka dig. När det är klart är det bara att luta dig tillbaka och börja svartlista alla domäner som reklamen skickas ifrån …

Att vara med i utlottningen är både enkelt och gratis. Du betalar inte en krona, utan den enda haken är reklamen som kommer komma till dig. Men den kanske du kan stå ut med för att ha chansen att vinna Spotify i ett år eller ett par högkvalitativa högtalare?

Gratis Red Bull ger dig viiiingar!

Erbjudandet gäller inte längre 20/02/2019 gratis tävlingar
red bull ger dig vingar

Det är minsann inte varje dag som det bjuds på gratis energidricka, men nu har du chansen! Red Bull bjuder på en burk gratis, och det enda du behöver göra är att spela ett roligt vinterspel och fylla i några uppgifter!

Så vad är haken? Varför delas det ut gratis Red Bull utan vidare? Haken är att endast 7 000 burkar kommer delas ut, och när de är slut så är kampanjen slut! Om du hinner så får du en burk Red Bull på 250 ml.

Ett krav är att du är 16 år eller äldre. Är du yngre än 16 kan du sluta läsa, för då är det här ingenting för dig. Är du 16 år eller äldre, men ännu inte 18 år fyllda, måste du fråga en förälder om lov.

Vinterspelen är rätt roliga och spelas direkt i webbläsaren, så du slipper ladda ned program. Volleybollspelen kan med fördel undvikas, men de andra hade vi roligt med fem minuter! Enligt Red Bull måste du testa åtminstone ett av spelen en gång för att få en burk. Kan du slå vårt rekord? Vi klarade oss en dryg minut i kontorsspelet innan vi kolliderade med en kopiator!

Om alla burkar mot förmodan inte skulle gå åt varar den här kampanjen till 1 april 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
vinn presentkort hos clas ohlson

Det här är en gratis tävling från ett tyskt företag som heter toleadoo. Det är alltså inte Clas Ohlson själva som står för fiolerna utan det är toleadoo som köpt in priserna själva. Anledningen till att det här är en gratistävling är att du samtidigt som du är med tillåter toleadoos samarbetspartners att skicka reklam till dig – det är så priserna i tävlingen finansieras.

Tävlingen varar ända till 31 december 2019, och skulle det vara så du är trött på att få reklamen kan du när som helst säga upp ditt deltagande i tävlingen. För detta behöver du heller inte ha eller ange några särskilda skäl.

Du börjar med att klicka på länken här nedanför, och sedan svarar du på fyra korta och väldigt lätta frågor. Efter det väljer du bara om du vill ha ditt eventuella presentkort hos Clas Ohlson via mejlen eller posten – sedan är allt klart! Eller ja, du måste förstås fylla i dina personuppgifter också så toleadoo vet till vem de skickar priset. Alla personuppgifter behandlas enligt gällande EU-lag.

Det är alltså helt gratis att vara med i den här tävlingen, och du kan när som helst avsäga dig reklam som kommer att skickas efter deltagande.

Vinn ett presentkort hos Clas Ohlson värt 10 000 kr

Erbjudandet gäller inte längre 27/10/2018 gratis tävlingar
vinn presentkort hos clas ohlson

Den här tävlingen är gratis och sponsras inte på något sätt av Clas Ohlson själva. Istället är det ett tyskt företag som heter Toleadoo som själva köpt in priset och lottar ut det till en lycklig vinnare. Det kostar alltså ingenting att vara med, däremot kommer du att få reklam.

Toleadoo har samarbete med flera företag som kommer skicka reklam till dig via exempelvis e-post, telefon och vanlig post. Det är därför tävlingen kan vara gratis för alla. Eftersom slutdatum är sista december i år kommer du att få reklam fram tills dess. Skulle du tycka att det blir för irriterande kan du alltid avbryta, men då plockas du även bort ur tävlingen. Tänk dig för!

Innan du registreras behöver du klicka några gånger för att bekräfta några uppgifter (väldigt enkelt) och sedan måste du välja om du vill ha presentkortet via mejl eller post. Det kommer stå att du blivit utvald, men det betyder inte att du har vunnit (förmodligen bara en sämre översättning).

Hos Clas Ohlson hittar du allting för hemmafixaren, inklusive verktyg, köksmaskiner och datorer plus elektronik. Observera att du inte är garanterad någon vinst bara för att du ställer upp i tävlingen.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
elcykel

Elcyklar blir allt populärare, men tyvärr är de fortfarande dyra. De flesta av oss har inte råd att spendera lika mycket pengar på en cykel som man normalt gör på en begagnad bil. Därför passar den här tävlingen perfekt, då alla har chansen att vinna en elcykel som hjälper dig när det känns motigt i uppförsbackarna!

Den här tävlingen varar året ut, och det är superlätt att vara med. Det enda du behöver göra är att registrera dina uppgifter online, så att företaget som håller i tävlingen kan skicka reklam till dig. Tävlingen finansieras alltså genom att du godkänner att få reklam skickat till dig på olika sätt. Lite irriterande kanske, men bra mycket mindre irriterande än att betala för något tycker vi!

Det är ett tyskt företag vid namn Toleadoo som håller i tävlingen. Den är deras eget påfund, så de har inget samarbete med cykeltillverkare eller liknande. Reklamkontakten kan ske via telefon, SMS, e-post och direkt på webbplatser. Om du tycker det blir för jobbigt kan du alltid återkalla ditt beslut, men då återkallar du samtidigt ditt deltagande i tävlingen också. Det är till syvende och sist slumpen som avgör vem som vinner elcykeln.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
podab tvättmaskin och torktumlare

Det är inte ofta ett och samma erbjudande innehåller TVÅ gratis saker på samma gång! Företaget PODAB sysslar med allt som har med tvätt att göra, men du kanske inte hört talas om dem. I sådana fall lär du göra det nu, för de erbjuder följande:

 • 1 par gratis strumpor
 • 1 gratis tävling där du kan vinna en tvättmaskin och en torktumlare

För att vara med i tävlingen behöver du bara klicka på länken här nedanför och sedan göra följande:

 • Beställ ett par strumpor gratis, betala endast för frakten
 • Fixa en kreativ bild eller video på strumporna
 • Posta bilden eller videon på din egen Facebook-sida och se till att göra inlägget offentligt
 • Använd hashtaggen ”PODABharlösningen” på din bild
 • Gilla PODABs Facebook-sida

Men vad nu? Har du inget Facebook-konto? Ingen fara! Du kan mejla ditt bidrag direkt till PODAB också, så lägger de upp på sin Facebook-sida. Alla kan vara med!

Strumporna du beställer finns i färgerna blå, grå och rosa. De är så kallade ”en storlek passar NÄSTAN alla” (38–44). Tävlingen varar fram till den 14 oktober, och det kombinerade värdet på tvättmaskinen och torktumlaren är hela 61 000 kr. Det är alltså inga dåliga grejer du kan vinna här!

skicka ett spinnogram till en katt

Det är inte varje dag du har chans att ge bort något gratis till en katt! Eller ja, naturligtvis är det ju så att själva gåvan kommer till kattens ägare, även om vi tvivlar på att ägaren kommer vilja äta kattmat!

Ett spinnogram låter ju misstänkt likt ett blommogram, och visst finns det likheter. Du skickar en gåva till en mottagare, men istället för blommor får de kattmat! Så nu har du förstått att ett spinnogram är till för katter och inte för människor, men vad består det av egentligen?

Det innehåller 100 gram torrfoder som är särskilt anpassat för kastrerade utekatter (det du!). Dessutom inkluderas två små portionspåsar på 50 gram styck med lite större smakupplevelser såsom lamm, kalkon och kyckling. Och nu till det kanske bästa av allt: att skicka ett spinnogram till någon kostar bara 19 kr inklusive frakt! Av dessa 19 kr går dessutom fem kronor till Norrtälje katthem, så dina pengar går delvis till välgörande ändamål också.

Tänk bara på att du måste använda Swish som betalningsmetod (inga andra alternativ finns tillgängliga) och du behöver bekräfta med mobilt bank-ID.

Om du skickar spinnogrammet till dig själv (jodå, det går att göra det också) kan du dessutom vara med och tävla om en årsförbrukning av kattmaten Mjau Noga utvalt. Läs mer genom att klicka på länken här nedanför.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Tävla och vinn presentkort hos Ica för 5 000 kr

Erbjudandet gäller inte längre 21/04/2018 gratis tävlingar
få presentkort hos ica

OBS! Den här tävlingen är inte sponsrad av Ica på något sätt.

Det är PointWorld som står för den här tävlingen, och då undrar du naturligtvis vad det är för företag eller verksamhet. De kommer från Danmark och har hand om en webbplats där du kan tjäna poäng genom att göra allt från undersökningar till att spela spel och vara med i tävlingar. I princip allting tjänar du poäng på!

Just det här erbjudandet är en tävling, och även om den inte är gratis så kostar den bara fem kronor att vara med i. Du måste skaffa dig Premium-medlemskap för att delta i tävlingen, och det kostar alltså fem kronor för nya kunder. Alla som gör detta är automatiskt med i utlottningen av presentkort hos Ica värda 5 000 kr styck. PointWorld kommer utse en vinnare varje gång 600 nya personer har gått med. Det finns alltså flera presentkort att vinna!

Det finns en lurig grej med kampanjen, och det är att ditt Premium-medlemskap förnyas automatiskt efter fem dagar, och kostar då 385 kr för 15 dagar – betydligt dyrare! Se till att du avslutar prenumerationen i tid om du inte är intresserad att fortsätta (det finns ingen bindningstid).

Vinnarna dras den 8 maj 2018.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Dags för El Clasico igen, vinn dina biljetter här

Erbjudandet gäller inte längre 17/04/2018 gratis tävlingar
leoni messi

En del hävdar att fotbolls-VM är världens största fotbollshändelse, andra hävdar att den stavas El Clasico. För den oinvigde ska vi berätta att det handlar om uppgörelsen mellan FC Barcelona och Real Madrid. Barca brukar vinna, men det är alltid öppet och spännande.

Du kan vinna två biljetter till matchen, två flygbiljetter tur och retur samt övernattning på hotell plus taxiresa från flygplats till hotell samt från hotell till match. Du får alltså ta med dig en vän om du vinner, men observera att respriset endast sträcker sig till cirka 20 000 kr. Om resan mot förmodan skulle kosta mer än så måste du lägga till extra pengar ur egen ficka.

Som tur var är det enkelt att vara med. Du följer bara länken här nedanför, fyller i några uppgifter och sedan är det klart. Den här kampanjen varar till den 22 april, så du får inte vänta för länge.

Nämnde vi förresten att det är två VIP-biljetter som står på spel? Matchen kommer att spelas på Camp Nou, och vi kan garantera att det som vanligt i dessa sammanhang blir en oförglömlig upplevelse. Är du det minsta intresserad av fotboll får du inte missa detta!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Vinn två VIP-biljetter till El Clasico

Erbjudandet gäller inte längre 28/12/2017 gratis tävlingar
barca mot real madrid

Det är minsann inte varje dag man har chansen att vinn VIP-platser till fotbollsvärldens kanske mest prestigefyllda match. El Clasico spelas mellan Real Madrid och Barca (FC Barcelona) och det här är en tävling som pågår fram till den 14 januari. Att delta är betydligt enklare än att vinna en fotbollsmatch – du behöver bara fylla i några personuppgifter, sedan är det klart.

Tävlingen, som alltså är helt gratis att vara med i, har ett mycket fint förstapris: VIP-biljetter för två personer, två flygbiljetter (för max 2000 euro), hotelvistelse för två samt taxi från flygplats till hotell plus från hotellet till stadion. Du kan med andra ord räkna med ett komplett prispaket som tar dig hela vägen från Sverige direkt till arenan där returmatchen kommer spelas.

Själva matchen, som kallas ”returmatchen” (den förra vann Barca med 3-0), kommer att spelas i maj 2018. Är du ett tvättäkta Barca-fan får du bara inte missa denna gratis chans att vinna VIP-biljetter till nästa års stora match!

När du deltar i tävlingen godkänner du samtidigt att arrangören får publicera ditt namn på sin sajt. Vad gäller priset så är det också arrangören som kommer välja hotell åt dig.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid