Letar du efter buzzador?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om buzzador.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa ett hållbart och ekologiskt schampo helt gratis

Nu är Buzzador i farten igen! Den här gången i ett samarbete med Love Beauty & Planet som är ett schampomärke utöver det vanliga. Förutom att doftar tropiskt med kokosnöt och ylang-ylangblomma (en blomma från Filipinerna) tar företaget stort ansvar för planeten. Se bara: Flaskorna är 100 % återvinningsbara och tillverkade av återvunnet material Produkterna... Läs mer »

Anmäl ditt intresse här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Provsmaka läskande fruktdryck från ProViva

Nu när det är varmt och skönt skulle det vara gott med något läskande, inte sant? Och visst skulle det vara ännu godare om det var gratis? Buzzador samarbetar just nu med välkända ProViva, och tillsammans söker de efter folk som kan provsmaka nyheten ProViva apelsin utan tillsatt socker eller storsäljaren mango om du är... Läs mer »

Ansök hos Buzzador nu »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Låt ditt barn testa nyttigt godis gratis

Då var det dags igen, en till kampanj signerad Buzzador. Den här gången handlar det om något så delikat som godis till barn. Dåligt kanske du först tänker, men det här är inget vanligt godis! Det kallas Ella’s Kitchen Fruit + Oat Bar och är alltså små bars med mycket frukt och nyttigheter i. Till... Läs mer »

Ansök här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Bli en av 2 500 som testar Knorrs vegetariska måltider

Känner du till Buzzador? De är typ som Smartson och liknande, det vill säga företag som låter konsumenter testa andra företags produkter i gengäld mot data (åsikter om produkterna). Den här gången handlar det om vegetariska färdigrätter från Knorr som du kan få helt gratis – men bara om du väljs ut. Och hur går... Läs mer »

Skynda att anmäla dig här »