Buzzador är ett företag som låter konsumenter testa olika produkter och tjänster för att andra företag sedan ska få veta vad vanligt folk tycker. Just kan du ansöka om att bli buzzador och testa Philips locktång MoistureProtect. 20 testare kommer att väljas ut, och vill du bli en av dem måste du visa ditt intresse via länken vi har lite längre ned här.

Det som Philips är stolta över med den här produkten är att den stylar dubbelt så mycket hår åt gången som en vanlig locktång, detta tack vare den längre kolven. Nu återstår det förstås att se om konsumenterna håller med Philips, och det är där alla testare kommer in i bilden. Eftersom du som utvald får testa produkten helt gratis måste du i gengäld skriva en ärlig och utförlig recension om den.

Du bör också komma ihåg att du måste skicka tillbaka locktången när provtiden är över. Eller, om du verkligen gillar den, så kan du köpa den efteråt till specialpris. Missa inte heller alla andra produkter som Buzzador har igång just nu, till exempel vitaminshakes. Nya kampanjer kommer på löpande band, så Buzzador är en sajt du med fördel kan ha lite extra bra koll på!

Buzzador måste ha din ansökan senast den 30 maj 2019.