Letar du efter gratis godis?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis godis.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Gratis glass var det här

Har du hört talas om sajten gratisfikan? Det är en väldigt trevlig sajt som kort och mycket gott erbjuder gratis fika! Vad är haken, undrar du då. Varför är det gratis? Jo … Gratisfikan har samarbetspartners, och de delar helt enkelt med sig av vinsten från dessa till dig. Den aktuella fikan varierar över tid,... Läs mer »

Hämta din gratis fika här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis Häagen-Dazs-glass den 5 december

Det finns glass och så finns det glass. Häagen-Dazs spelar i sin egen liga vad gäller kvalitet. De har alltid minimerat tillsatserna och kört så mycket på äkta vara som det är möjligt. Äkta vara betyder högre pris (eftersom naturliga råvaror alltid är dyrare än kemiskt framställda tillsatser). Därför passar det här gratiserbjudandet extra bra,... Läs mer »

Kolla alla detaljer här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Låt ditt barn testa nyttigt godis gratis

Då var det dags igen, en till kampanj signerad Buzzador. Den här gången handlar det om något så delikat som godis till barn. Dåligt kanske du först tänker, men det här är inget vanligt godis! Det kallas Ella’s Kitchen Fruit + Oat Bar och är alltså små bars med mycket frukt och nyttigheter i. Till... Läs mer »

Ansök här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis glass på centralstation i Göteborg och Malmö

Nu när vårvärmen försiktigt knackat på dörren passar det bra att värma upp med en glass – särskilt en glass som är gratis! GB Glace kommer att befinna sig på centralstation i Göteborg och Malmö under morgondagen (lördagen den 7 april 2018). Tiderna som gäller är 10:00–17:00, för då kommer alltså personal finnas på plats... Läs mer »

Glass i stora lass »