Letar du efter gratis godis?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om gratis godis.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Gratis glass var det här

Har du hört talas om sajten gratisfikan? Det är en väldigt trevlig sajt som kort och mycket gott erbjuder gratis fika! Vad är haken, undrar du då. Varför är det gratis? Jo … Gratisfikan har samarbetspartners, och de delar helt enkelt med sig av vinsten från dessa till dig. Den aktuella fikan varierar över tid,... Läs mer »

Hämta din gratis fika här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis Häagen-Dazs-glass den 5 december

Det finns glass och så finns det glass. Häagen-Dazs spelar i sin egen liga vad gäller kvalitet. De har alltid minimerat tillsatserna och kört så mycket på äkta vara som det är möjligt. Äkta vara betyder högre pris (eftersom naturliga råvaror alltid är dyrare än kemiskt framställda tillsatser). Därför passar det här gratiserbjudandet extra bra,... Läs mer »

Kolla alla detaljer här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Låt ditt barn testa nyttigt godis gratis

Då var det dags igen, en till kampanj signerad Buzzador. Den här gången handlar det om något så delikat som godis till barn. Dåligt kanske du först tänker, men det här är inget vanligt godis! Det kallas Ella’s Kitchen Fruit + Oat Bar och är alltså små bars med mycket frukt och nyttigheter i. Till... Läs mer »

Ansök här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis glass på centralstation i Göteborg och Malmö

Nu när vårvärmen försiktigt knackat på dörren passar det bra att värma upp med en glass – särskilt en glass som är gratis! GB Glace kommer att befinna sig på centralstation i Göteborg och Malmö under morgondagen (lördagen den 7 april 2018). Tiderna som gäller är 10:00–17:00, för då kommer alltså personal finnas på plats... Läs mer »

Glass i stora lass »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Mathem bjuder på glass

Sommaren är igång som bäst och det finns inte mycket som slår iskall glass för att kyla ned kroppen och fukta smaklökarna. Mathem, som är en onlinebutik som säljer mat på nätet, bjuder nu på glass. Inte nog med att erbjudandet är gratis, du får dessutom välja på GBs gräddglass eller laktosfri veganglass från Choice.... Läs mer »

Kom hit så blir du bjuden på glass! »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis glass från Hemglass kundklubb

Sommaren är här och då kan det inte bli för mycket gratis glass, eller hur? Hemglass kundklubb bjuder på nästan en liter gräddglass och du anmäler dig som ny kund i deras Glasskompisklubb. Erbjudandet gäller sommaren ut, fram till och med den 20 augusti 2017. Hämta din glass hos Hemglassbilen Hemglassbilen och den klassiska melodin... Läs mer »

Glassa gratis! »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Geléhjärtan för noll kronor

Så här strax efter självaste svenska nationaldagen tänkte vi tipsa om hur du kan få gratis hjärtan av gelé, som dessutom är ekologiska. Det är återigen Matsmart som kör en kampanj med gratis mat produkter, så snabba dig dit innan alla hjärtan är borta. Ett smartare och billigare alternativ Matsmart är en mataffär på nätet... Läs mer »

Beställ gratis godis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa godis med Smartson

Bli en av 1 100 testpiloter som får testa nyheten Ferrari Cola från Toms. Det blir gratis godis om du har turen att bli utvald. Du har fram till den 29 maj 2017 på dig, så gasen i botten! Ferrarigodis och pingvinstänger ska testas Kreativa rubriksättare hade kunnat skriva “Gratis Ferrari” om den här artikeln,... Läs mer »

Släpp loss godissuget »