Letar du efter pc?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om pc.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned Assassin's Creed gratis till PC

Efter branden i Notre Dame i Frankrike är det många som vill uppmärksamma både den tragiska olyckan och sig själva lite extra. Spelutvecklaren Ubisoft är från Frankrike, och de låter nu hälsa att alla som vill kan ladda ned deras titel Assassin’s Creed Unity helt gratis till PC. Anledningen är att Notre Dame finns på... Läs mer »

Ladda ned spelet här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned spelet Thimbleweed Park gratis

Minns du det gamla NES-spelet Maniac Mansion? Inte? Minns du Monkey Island då? Skaparen av dessa lir, Ron Gilberts, släppte för en tid sedan ett spel vid namn Thimbleweed Park som är ett sorts mystiskt äventyrsspel i klassisk pixelstil. Du tar kontroll över fem olika karaktärer som beblandar sig med allsköns hemska miljöer – samtidigt... Läs mer »

Här laddar du ned spelet gratis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis Fallout-samling om du har Fallout 76

Här kommer ett till bra erbjudande för alla gamers. Fallout 76 är det senaste spelet i serien om den postapokalyptiska världen efter kärnvapenkriget. Utvecklaren Bethesda har meddelat att alla som loggar in på Fallout 76 under 2018 (bara en vecka kvar nu!) kommer att få följande tre spel gratis: Fallout Fallout 2 Tactics: Brotherhood of... Läs mer »

Kolla erbjudandet från Bethesda här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Spela Destiny 2 gratis fram till den 18 november 2018

Alla som är spelintresserade känner säkert till Bungie. Det är utvecklarna bakom jättesuccén Halo, som sedan lämnade serien för nya utmaningar. En av dessa utmaningar heter Destiny 2 och har fått väldigt bra kritik och betyg. Spelet är visserligen ett år gammalt, men har du alltid velat testa det (utan att köpa fullversionen) kommer här... Läs mer »

Logga in på ditt konto och testa Destiny 2 gratis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa DOOM gratis på helger

Har du en gaming-PC, Xbox One eller PlayStation 4? Då kan du testa DOOM helt gratis nu i helgen (om du har Ps4 får du vänta till nästa helg). Inte nog med att du får testa de två första banorna i sololäget, du får dessutom prova multiplayer. Skulle du bestämma dig för att köpa spelet... Läs mer »

Testa DOOM gratis! »