De bästa gratisgrejerna

Smakprov

Letar du efter smakprov?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om smakprov.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Provsmaka läskande fruktdryck från ProViva

Erbjudandet gäller inte längre 03/07/2019 gratis mat, gratis produkter
proviva fruktdryck med bakteriekultur

Nu när det är varmt och skönt skulle det vara gott med något läskande, inte sant? Och visst skulle det vara ännu godare om det var gratis? Buzzador samarbetar just nu med välkända ProViva, och tillsammans söker de efter folk som kan provsmaka nyheten ProViva apelsin utan tillsatt socker eller storsäljaren mango om du är sugen på något mer exotiskt.

Det som skiljer ProViva från många andra fruktdrycker är att den här produkten innehåller levande bakteriekultur (inte lika skumt som det kanske låter). Om du vill googla så heter den Lactobacillus plantarum 299v. I korta ordalag hjälper de din mage att må bra!

Buzzador vill locka till sig totalt 2 500 testpiloter (eller ”buzzadorer” som de själva väljer att kalla dem), och du har fyra dagar kvar på dig att ansöka (räknat från den 3 juli 2019). För att öka dina chanser att väljas ut ska du koppla din Buzzador-profil till de konton du har i sociala medier – de vill gärna synas!

Blir du utvald får du en kupong du löser in hos din matbutik. Den gäller en förpackning av mango- ELLER apelsinfruktdrycken. Sedan är det bara att dela dina smakupplevelser i sociala medier så det stänker om det!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Testät pommes frites helt gratis via Smartson

Erbjudandet gäller inte längre 13/05/2019 gratis mat, produkttest
aviko pommes frites

Smartson är lite lurliga. Ibland är deras tester gratis och ibland kan de kosta ganska mycket pengar. Just det här testet är i alla fall helt gratis för dig som konsument, och det handlar om något så gott som pommes! Produkten heter Super Crunch Premium Fries och kommer från företaget Aviko. Smartson, som anordnar den här kampanjen, letar efter 500 testpiloter som verkligen får något att bita i!

Produkten du får (om du blir utvald) är värd 24 kronor, och ditt jobb blir att testa hur god den är samt krispigheten. Som vanligt när det gäller Smartson måste du dela dina upplevelser i en blogg som delas av de andra utvalda testpiloterna. När testet är klart fyller du i ett formulär och ger ett betyg.

Låter det här som en god idé måste du ansöka senast 19 maj. I skrivande stund (13 maj) är det cirka 250 personer som ansökt. Du kan själv se det exakta antalet på webbsidan där du fyller i din intresseanmälan (vi länkar till den direkt här nedanför). Vi rekommenderar en god dipp till, men det är ingenting som ingår i testet så den får du själv betala för i så fall!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
husse hundmat

Du som har husdjur vet säkert att de kan vara lika kära till oss som barn. Att ta hand om ett husdjur är att ta hand om en levande individ, så det är viktigt att du bryr dig. Att bry sig inkluderar att ge djuret bra mat, och här har vi ett gratiserbjudande som låter dig beställa hem ett smakprov till din hund eller katt!

Företaget som tillhandahåller detta erbjudande kallas passande nog för Husse. Det är superlätt att beställa, du behöver bara klicka på länken här nedanför och sedan fylla i adressuppgifter, sedan är det klart! Eller just det förresten, du måste välja mellan hund och katt också naturligtvis så att det blir rätt!

Efter din gratis beställning behöver du bara vänta sju dagar – inom denna tidsram kommer du att få en förfrågan från Husse där de säkerställer att du får rätt foder. Tänk på att Husse endast skickar ut smakprover till orter där det finns affärer som säljer deras produkter. Om du är osäker på om du bor på en sådan ort kan du rådfråga med Husse först, innan du lägger beställningen.

Loppi blogbag ger ut gratis smakprover

Erbjudandet gäller inte längre 08/11/2017 gratis mat
Smakprov för dig från Loppi

Använder du Instagram, YouTube eller en blogg och har du fler än 500 följare? I så fall är du kvalificerad att anmäla dig till Loppi blogbag och om du blir utvald får du gratis smakprover på Provenas nya glutenfria småbröd.

Gratis smakprov och mat är en av de mest populära kategorierna här på Gratis.se och nu kan du som är aktiv på sociala medier och har antingen minst 500 följare på Instagram, YouTube eller en blogg med minst 500 följare anmäla dig för ett nytt erbjudande. Produkterna kommer från Provena, som säljer en hel del nyttiga saker som exempelvis havregröt och bröd. Loppi blogbag har ett samarbete med dem och då kan du passa på att hämta hem ett eller annat gratis smakprov.

Allt du behöver göra om du är tillräckligt poppis på insta eller en blogg är att klicka på länken nedan (knappen alltså) och fylla i dina uppgifter och berätta vilken kanal du använder på sociala medier och hur många följare du har där. Sedan är det bara att hoppas att du blir utvald för gratis smakprov och får en kupong som du kan använda när du går och hämtar ut proverna, som är värda runt 25 till 30 kr styck.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Argeta ger dig gratis smakprov

Erbjudandet gäller inte längre 23/10/2017 gratis mat, produkttest

Testa något nytt från Argeta

Trött på hushållsost eller kalles på mackan? Då kanske det kan var dags att testa något nytt, och varför då inte passa på nu där du kan få et gratis pålägg i form av ett testexemplar från Argeta?

Argeta säljer pålägg som är helt fria från konserveringsmedel, färgämnen och gluten. Pålägget finns i små och smidiga förpackningar och i smakerna kyckling, kyckling pikant och tonfisk. Allt du behöver göra för att få ett gratis pålägg i någon av dessa smaker (du väljer själv) är att klicka på knappen nedan och fylla i dina adress- och e-postuppgifter. Ta gärna en titt genom reglerna och villkoren också så allt är klart och ett prov med gratis pålägg kommer hela vägen hem till dig.

Du behöver inte köpa något för att kunna delta i kampanjen och få detta pålägg. Det kan dock ta upp till 60 dagar innan du får hem paketet och i vanlig ordning ska du se till att snabba dig på så att inte lagret med pålägg tar slut innan du har kunnat provsmaka. Eftersom du bara behöver lite tid till att skriva in dina adressuppgifter är det väl lika bra att ta tillvara på den här chansen och kanske hitta ditt nya favoritpålägg på mackan!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
gratis smakprov från zoonic

Om du är rökare men funderar på att trappa ner har vi ett tips på en länk där du kan få smakprov på sugtabletter utan nikotin.

Att sluta röka är verkligen inte det lättaste ibland, men något som motiverar är alla pengarna som du kan spara. För storrökare handlar det om tusenlappar i månaden, och även för dig som inte röker så mycket finns det bättre saker att lägga några hundralappar på än att röka, eller? Och nu kan du spara ytterligare lite genom att beställa ett smakprov utan kostnad, där bara en minimal portokostnad kan tillkomma.

Om du klickar på knappen nedan så kommer du till Zonnic.se, där du kan beställa ett gratis smakprov genom att helt enkelt skicka ditt namn och din adress via e-post till företaget, så berättar de mer när de kommer att skicka ut produkterna. Zonnic säger att dessa produkter ger samma effekter som nikotin, fast utan de skadliga biverkningarna och naturligtvis är de godkända av Läkemedelsverket.

Efter att du har beställt smakprovet och är sugen på fler sugtabletter finns det även rabattkuponger med 10 kronor i rabatt på deras webbplats. De har också produkter som munspray och alternativ för dig som snusar, så surfa gärna in för att få lite inspiration.

Provsmaka Lindahls yoghurt

Erbjudandet gäller inte längre 07/05/2017 gratis mat

lindahls yoghurt

Skynda dig så kanske du får provsmaka Lindahls kvargyoghurt, en krämig, mild och len kvargyoghurt med smak av vanilj, jordgubb, mango & kokos eller naturell. En bra start på dagen, som mellanmål eller kanske som en god dessert efter middagen.

Lindahls kvargyoghurt har en bra och enkel förpackning gör att den är lätt att servera ur och lätt att ta med sig på skogspromenaden och ut till sommarstugan. Bara att servera direkt utan att behöva ta med flera ingredienser och man håller sig mätt flera timmar. Den är utmärkt bra att ladda med inför ett träningspass med sitt protein och den går snabbt att äta ur en mugg med en sked.

Den naturella kan du även använda som grund till matlagning och låta fantasin flöda och överraska familjen! Dessutom är Lindahls kvargyoghurt ett fint alternativ till vanlig yoghurt som ofta är ganska mycket socker i, som många inte är så förtjusta i.

Vaniljsmaken är mycket omtyckt med sin balans mellan sötma och syrlighet och passar fint till bär och frukt där den verkligen kommer till sin rätt! Välkommen att ansöka senast den 21 maj 2017. Tänk bara på att du ska ha fyllt 18 år om du vill bli testpilot för Lindahls kvargyoghurt.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid