Letar du efter smakprov?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om smakprov.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Hjälp med att sluta röka

Om du är rökare men funderar på att trappa ner har vi ett tips på en länk där du kan få smakprov på sugtabletter utan nikotin. Att sluta röka är verkligen inte det lättaste ibland, men något som motiverar är alla pengarna som du kan spara. För storrökare handlar det om tusenlappar i månaden, och... Läs mer »

Beställ smakprov »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Provsmaka läskande fruktdryck från ProViva

Nu när det är varmt och skönt skulle det vara gott med något läskande, inte sant? Och visst skulle det vara ännu godare om det var gratis? Buzzador samarbetar just nu med välkända ProViva, och tillsammans söker de efter folk som kan provsmaka nyheten ProViva apelsin utan tillsatt socker eller storsäljaren mango om du är... Läs mer »

Ansök hos Buzzador nu »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Loppi blogbag ger ut gratis smakprover

Använder du Instagram, YouTube eller en blogg och har du fler än 500 följare? I så fall är du kvalificerad att anmäla dig till Loppi blogbag och om du blir utvald får du gratis smakprover på Provenas nya glutenfria småbröd. Gratis smakprov och mat är en av de mest populära kategorierna här på Gratis.se och... Läs mer »

Anmäl dig för smakprov »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Provsmaka Lindahls yoghurt

Skynda dig så kanske du får provsmaka Lindahls kvargyoghurt, en krämig, mild och len kvargyoghurt med smak av vanilj, jordgubb, mango & kokos eller naturell. En bra start på dagen, som mellanmål eller kanske som en god dessert efter middagen. Lindahls kvargyoghurt har en bra och enkel förpackning gör att den är lätt att servera... Läs mer »

Provsmaka här! »