lindahls yoghurt

Skynda dig så kanske du får provsmaka Lindahls kvargyoghurt, en krämig, mild och len kvargyoghurt med smak av vanilj, jordgubb, mango & kokos eller naturell. En bra start på dagen, som mellanmål eller kanske som en god dessert efter middagen.

Lindahls kvargyoghurt har en bra och enkel förpackning gör att den är lätt att servera ur och lätt att ta med sig på skogspromenaden och ut till sommarstugan. Bara att servera direkt utan att behöva ta med flera ingredienser och man håller sig mätt flera timmar. Den är utmärkt bra att ladda med inför ett träningspass med sitt protein och den går snabbt att äta ur en mugg med en sked.

Den naturella kan du även använda som grund till matlagning och låta fantasin flöda och överraska familjen! Dessutom är Lindahls kvargyoghurt ett fint alternativ till vanlig yoghurt som ofta är ganska mycket socker i, som många inte är så förtjusta i.

Vaniljsmaken är mycket omtyckt med sin balans mellan sötma och syrlighet och passar fint till bär och frukt där den verkligen kommer till sin rätt! Välkommen att ansöka senast den 21 maj 2017. Tänk bara på att du ska ha fyllt 18 år om du vill bli testpilot för Lindahls kvargyoghurt.