Om du är rökare men funderar på att trappa ner har vi ett tips på en länk där du kan få smakprov på sugtabletter utan nikotin.

Att sluta röka är verkligen inte det lättaste ibland, men något som motiverar är alla pengarna som du kan spara. För storrökare handlar det om tusenlappar i månaden, och även för dig som inte röker så mycket finns det bättre saker att lägga några hundralappar på än att röka, eller? Och nu kan du spara ytterligare lite genom att beställa ett smakprov utan kostnad, där bara en minimal portokostnad kan tillkomma.

Om du klickar på knappen nedan så kommer du till Zonnic.se, där du kan beställa ett gratis smakprov genom att helt enkelt skicka ditt namn och din adress via e-post till företaget, så berättar de mer när de kommer att skicka ut produkterna. Zonnic säger att dessa produkter ger samma effekter som nikotin, fast utan de skadliga biverkningarna och naturligtvis är de godkända av Läkemedelsverket.

Efter att du har beställt smakprovet och är sugen på fler sugtabletter finns det även rabattkuponger med 10 kronor i rabatt på deras webbplats. De har också produkter som munspray och alternativ för dig som snusar, så surfa gärna in för att få lite inspiration.