Letar du efter testpilot?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om testpilot.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis saft från BOB om du blir utvald

Nu är det dags för ett test från Smartson igen! Den här gången är det produkten BOB Bara Bär Jordgubbssaft som ska få blöta folks smaklökar. Om du precis som oss förknippar BOB med billig saft ska du sluta med det nu, eftersom BOB Bara Bär Jordgubbssaft inte innehåller tillsatt socker eller några andra tillsatser... Läs mer »

Anmäl dig här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa ett hållbart och ekologiskt schampo helt gratis

Nu är Buzzador i farten igen! Den här gången i ett samarbete med Love Beauty & Planet som är ett schampomärke utöver det vanliga. Förutom att doftar tropiskt med kokosnöt och ylang-ylangblomma (en blomma från Filipinerna) tar företaget stort ansvar för planeten. Se bara: Flaskorna är 100 % återvinningsbara och tillverkade av återvunnet material Produkterna... Läs mer »

Anmäl ditt intresse här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Bli testpilot hos Smartson och få gratis hyrfilm

Nu menar vi förstås inte den gamla skolans hyrfilm på kassetter som kostar 30 kronor per dag eller skivor som är lika dyra. Med SF Anytime strömmar du film var du än är (VPN-tjänst är att rekommendera om du befinner dig utomlands). Det är såklart Smartson som anordnar testet i samarbete med just SF Anytime.... Läs mer »

Ansök här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Låt ditt barn testa nyttigt godis gratis

Då var det dags igen, en till kampanj signerad Buzzador. Den här gången handlar det om något så delikat som godis till barn. Dåligt kanske du först tänker, men det här är inget vanligt godis! Det kallas Ella’s Kitchen Fruit + Oat Bar och är alltså små bars med mycket frukt och nyttigheter i. Till... Läs mer »

Ansök här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Anmäl din hund som testpilot för ett nytt hundfoder

Den här hundmaten från Purina är inget vanligt foder. Det är speciellt anpassat för äldre hundar för att se till att de får alla näringsämnen och alla mineraler som de behöver, bland annat för att hålla lederna friska (något gamla hundar ofta får problem med). Det här är en gratiskampanj som anordnas av Smartson tillsammans... Läs mer »

Skynda dig att visa intresse innan den 15 maj »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa en ny, effektivare tandborste från Colgate

Då var det måndag igen och ni vet väl vad det innebär? Just det, en ny produkt att testa från Toluna! Den här gången är det tandborstning som står i fokus, och det är självaste Colgate som ligger bakom produkten. En klassisk tandborste har raka strån, vilket kanske inte är så smart. Dina tänder och... Läs mer »

Bli produkttestare hos Toluna du med – det är gratis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa och få läppstift från Toluna

Den här veckan delar Toluna ut 450 gratis läppstift som testprodukter för de som registrerar sig eller anmäler sig för tjänsten. Regga dig nu så kan du bli en av dem som får testa utan kostnad! Gå med i Tolunas community Det finns en hel del undersökningsföretag där ute i landet, som alla letar efter... Läs mer »

Anmäl dig nu »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Dr. Oetker Ristorante Pizza Gluten Free – bli testpilot!

Pizza! Mums! Så lätt att äta! För även om du är glutenintolerant och är mycket förtjust i pizza så finns Dr. Oetker Ristorante Pizza Gluten Free! Nu lanserar Dr. Oetker en mumsig glutenfri pizza med tre olika Smaker; mozzarella med krämig ost, Salame med salamikorv och Prosciutto med skinka. 500 testpiloter som har känsliga magar... Läs mer »

Bli testpilot för nya pizzor från Dr. Oetker »