Toluna känner väl de flesta som besöker den här sajten till? De söker ständigt nya produkttestare och den här gången är det nagellack som står på listan. Men det är inte vilket nagellack som helst, utan Rimmel 60 Seconds! För en gångs skull en skönhetsprodukt med ett logiskt namn, haha! Poängen med denna produkt är alltså att den är otroligt lätt att applicera, och torkar sedan på en enda minut.

Du känner säkert till hur vanligt nagellack kan kladda och vara jobbigt. Det fäster inte som det ska, färgen stämmer inte överens med bilden på datorn och så vidare. Glöm de där problemen med Rimmel 60 Seconds. Detta nagellack har inga fantastiska eller banbrytande funktioner, men det gör sitt jobb precis som du förväntar dig, och det i sig är ett gott betyg!

Så hur får du testa detta nya, spännande nagellack? En del lämnas till turen, men du kan påverka dina chanser genom att dels registrera dig hos Toluna (det är ju ganska grundläggande om man säger så) och dels utföra deras undersökningar. Ju flitigare du är, desto större är chansen att just du väljs ut som testpilot. Som testpilot får du sedan utvärde produkten och dessutom behålla den.

När det gäller Rimmel 60 Seconds finns 460 produkter tillgängliga.