Letar du efter tv-spel?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om tv-spel.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis träning hos Street Mentality under påsklovet

Street Mentality är en organisation som är verksam i Stockholmsområdet, närmare bestämt Sundbyberg. Syftet är att erbjuda ungdomar starkare mental och fysisk hälsa (de två går hand i hand som du kanske vet). Det är inte alltid deras aktiviteter är gratis, men nu under påsklovet är de det. Passa på att testa så kanske du... Läs mer »

Missa inte det här passet »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned spelet Thimbleweed Park gratis

Minns du det gamla NES-spelet Maniac Mansion? Inte? Minns du Monkey Island då? Skaparen av dessa lir, Ron Gilberts, släppte för en tid sedan ett spel vid namn Thimbleweed Park som är ett sorts mystiskt äventyrsspel i klassisk pixelstil. Du tar kontroll över fem olika karaktärer som beblandar sig med allsköns hemska miljöer – samtidigt... Läs mer »

Här laddar du ned spelet gratis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned Crackdown gratis på Xbox One

Den 15 februari är det premiär för det hett efterlängtade Crackdown 3, men som en uppvärmning till den lanseringen kan du nu ladda ned originalet Crackdown helt gratis! Spela det på din Xbox One då spelet stöder bakåtkompatibiliteten. Vi vet inte exakt hur länge det här erbjudandet gäller, så passa på att smida (och ladda... Läs mer »

Se var du kan ladda ned Crackdown gratis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Spela Destiny 2 gratis fram till den 18 november 2018

Alla som är spelintresserade känner säkert till Bungie. Det är utvecklarna bakom jättesuccén Halo, som sedan lämnade serien för nya utmaningar. En av dessa utmaningar heter Destiny 2 och har fått väldigt bra kritik och betyg. Spelet är visserligen ett år gammalt, men har du alltid velat testa det (utan att köpa fullversionen) kommer här... Läs mer »

Logga in på ditt konto och testa Destiny 2 gratis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Skynda dig! Satellite Reign är helt gratis att ladda ned just nu!

Att det stundtals finns gratis demospel på Steam eller Nintendo eShop känner nog de flesta gamers till. Men det är inte alltför ofta det dyker upp helt gratis spel som inte kräver någon ”motprestation” från din sida! Fram till och med klockan 19:00 ikväll (lördagen den 21 april 2018) kan du surfa in till Humble... Läs mer »

Ladda ned gratis innan 19:00 »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Här kommer något för dig som gillar fiske

Bor du i Stockholm? Det är det ganska många som gör nuförtiden! Gillar du dessutom att fiske? Kanske inte lika vanligt. Men om båda påståenden stämmer in på dig har Sticklingegården på Lidingö något som passar perfekt för dig. Imorgon, onsdagen den 17 januari, kan du nämligen gå en gratis kurs där du får skapa... Läs mer »

Gratis fiskeaktiviteter på Lidingö idag »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Hämta en gratis Master Ball i Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon

För två månader sedan lanserades de senaste spelen i Pokémon-serien, nämligen Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon. Du som köpte ett av dessa spel (eller båda två) kan hämta en Master Ball helt gratis via Pokémon Global Link. Låter det krångligt? Det är det inte, men det gäller att veta hur man ska gå... Läs mer »

Här finns en officiell steg-för-steg-guide »