Letar du efter yoga?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om yoga.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Två månaders "gratis" medlemskap hos Fitness24Seven

Till att börja med vill vi göra det klart som korvspad att medlemskapet inte är HELT gratis. Det tillkommer nämligen en så kallad ”startavgift” och den ligger på 249 kronor. Men eftersom du alltid får betala den oavsett vilket sorts medlemskap du väljer så är det här ändå ett gratiserbjudande. Typ. Utöver ovanstående gäller följande... Läs mer »

Kom igång med träningen hos Fitness24Seven »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis träning varje tisdag under hela sommaren hos Friskis&Svettis i Trollhättan

Visserligen är det för sent att börja träna för årets strandsäsong, men det är aldrig för sent att komma igång med fysisk aktivitet och motion för hälsans skull! Alla vet att träning blir roligare tillsammans, och Friskis&Svettis vet hur man får folk att börja! Just nu, under hela sommaren faktiskt, erbjuder de alla gratis träning... Läs mer »

Ta reda på mer här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis yoga alla söndagar i augusti för stockholmare

Har du hört talas om barayoga.se? De erbjuder olika sorters yogakurser för alla som är intresserade, men vanligt är de väldigt dyra (flera tusen kronor). Därför är det kul att de nu under augusti, varje söndag, erbjuder gratis klasser! Platsen är Vinterviken som ligger på södra halvan av västra Stockholm, och tiden är 12:00–13:15. Första... Läs mer »

Ta reda på mer här »