Letar du efter rabatt på tjänster?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rabatt på tjänster.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Rabatt för studenter, pensionärer och unga hos Nettbuss

Nettbuss är ingen ersättning för SL eller Västtrafik (eller andra lokala bussar som går kortare sträckor). Istället tar de hand om långa sträckor som exempelvis Göteborg till Oslo eller Jönköping till Stockholm. I dessa tider då fjärrtågen inte direkt är pålitliga kan det vara ett tryggare alternativ att boka buss. Särskilt om du vill jobba... Läs mer »

Beställ bussbiljetter med 20 % rabatt här »

Upp till 42 euro (drygt 420 kr) i rabatt hos Airbnb

Till att börja med vill vi säga att vi inte vet hur länge det här erbjudandet kommer gälla, så skynda dig och hugg medan chansen finns … Idag känner nog de flesta till Airbnb. Istället för traditionella hotell hyr privatpersoner ut sina bostäder till turister och andra besökare. Fördelen med Airbnb är att det oftast... Läs mer »

Hämta rabatten här innan det är för sent »

50 GB extra med alla Halebop-abonnemang

Det råder hård konkurrens på mobilabonnemangsmarknaden, vilket brukar gynna oss konsumenter. Halebop har ett helt suveränt erbjudande de kör just nu, du får nämligen hela 50 GB extra surf på köpet oavsett vilken mobilabonnemang du väljer. Du kan dessutom uppgradera ditt redan existerande abonnemang, så alla kan ta del av detta fantastiska erbjudande. Så, vad... Läs mer »

Beställ ditt nya abonnemang här »

Pengar tillbaka när du handlar med Cashbackshopping.se

Du vet väl att det inte bara är rabatter du ska leta efter idag? Det finns många sätt att göra bra affärer, och ett av dem är via Cashbackshopping.se. Det går ut på att du får pengar tillbaka på allt du handlar online, och vi pratar inte småbutiker heller. CDON, Nelly och Hotels.com är tre... Läs mer »

Få pengar tillbaka på allt du köper online »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Två månaders "gratis" medlemskap hos Fitness24Seven

Till att börja med vill vi göra det klart som korvspad att medlemskapet inte är HELT gratis. Det tillkommer nämligen en så kallad ”startavgift” och den ligger på 249 kronor. Men eftersom du alltid får betala den oavsett vilket sorts medlemskap du väljer så är det här ändå ett gratiserbjudande. Typ. Utöver ovanstående gäller följande... Läs mer »

Kom igång med träningen hos Fitness24Seven »