Som du säkert redan känner till så är Omega 3 mycket viktiga för att hjärtat ska må bra och fungera som det ska. New Omega med högkoncentrerad Omega 3 innehåller de essentiella fettsyrorna EPA (eikosapenta-ensyra) och DHA(dokosahexaensyra) och dessutom både vitamin D och E. E-vitamin skyddar dina celler mot oxidativ stress, (den biokemiska process där reaktiva syreföreningar som organismen själv producerat, skadar celler och organ, eller att ämnen som tas in i kroppen gör den skadan, t ex cigarettrök) och D-vitamin ser till att det så viktiga immunförsvaret fungerar med full kapacitet.

Fet fisk som lax, innehåller ju också det nyttiga Omega 3-fettet men du äter kanske inte fisk var dag. Vill du använda ren fiskolja så ska du se till att den är klar och välsmakande och välja en omsorgsfullt renad olja, gärna från Norge där New omega-oljan tillverkas och där de har mycket strikta kvalitetskrav.

New Omega-kapslarna är ganska små och därför lätta att svälja, och med tre kapslar varje dag så får du i dig hela 970 mg Omega 3! En förpackning med New Omega med högkoncentrerad Omega 3 innehåller 120 kapslar som du alltså får pröva helt gratis! Du betalar endast 19 kronor för frakt och expedition. Tänk på att du meddelar fyra veckor efter du erhållit kapslarna om du vill fortsätta som abonnent och få dessa nyttiga kapslar.
Som abonnent får du en ask med 120 New Omega med högkoncentrerad Omega 3 för endast 209 kronor varannan månad och då betalar du bara 27 kronor för frakt och expedition.