I dessa tider är det mycket matlagning som gäller, och många är vi som gärna följer kända matprofiler i tv. Vissa kanske tycker det är roligare att hitta på sina egna recept, men eftersom många har svårt att få ihop livspusslet så är det uppskattat med färdiga recept.

Du har säkert hört talas om matkassar som levereras direkt hem till dörren med alla ingredienser som krävs för en lyckad måltid. Kökets box har ungefär samma idé, där du får en låda hemskickad en gång i månaden. Denna låda innehåller dock mer än bara mat! Här finner du även inspiration via tidningar där kända tv-profiler delar med sig av sina bästa, kulinariska tips.

Just nu kan du prova en Kökets box för bara 99 kr (ordinarie pris 129 kr), inklusive frakt! Se till att du använder kampanjkoden "provabox99" när du lägger din beställning. Observera även att du, efter din första beställning, kommer att få nya lådor löpande varje månad såvida du inte säger upp ditt "abonnemang". Det finns ingen bindningstid, så oroa dig inte för fula villkor.

Så vad är då meningen med att köpa en Kökets box, kan du inte lika gärna handla allt i närmaste butik? Jo, kanske, men du spar massa tid och den unika tidningen Boxzine är speciellt inriktad på mat och bak.