Plejmo har vi skrivit om tidigare här. Det är en tjänst som liknar Netflix, men som ändå har sina egna fördelar. Framför allt är skillnaden att du inte betalar ett abonnemang, utan en kostnad för varje film du hyr eller strömmar. Plejmo är helt enkelt ett bra alternativ för dig som inte ser så mycket film, och bara vill betala för det du faktiskt tittar på.

Just nu har de alltså rabatt på 50 % när du hyr en film från Disney eller Marvel. Du får inte pengarna som kontanter, men du kan använda dem för att betala för andra filmer du ser hos Plejmo. Observera att cashbacken kan användas på ALLA Plejmo-filmer, inte bara de från Disney och Marvel!

Så vad kostar en film att hyra hos Plejmo? Det varierar ganska mycket, men de billigaste filmerna kostar inte mer än tre kronor! För det priset kan du alltså hyra fler än 20 filmer per månad för samma pris som ett Netflix-abonnemang. De dyraste filmerna kostar 49 kr styck och här samlas de populäraste och senaste filmerna (vanligtvis i alla fall).

En annan unik sak med Plejmo är att du kan köpa filmerna också. Detta kostar lite mer, men inte värre än det du hittar på DVD och Blu-ray.