skrivare

Om du har en skrivare hemma så vet du att bläcket antingen tar slut alldeles för snabbt, eller så torkar det och blir oanvändbart när du inte skriver ut på länge. Passa på att fylla förrådet med näst intill gratis skrivar bläck och varför inte även dammsugarpåsar för en krona när du ändå är i gång?

Superbilligt bläck, fotopapper och även dammsugarpåsar
I många branscher tjänar företagen mer på tillbehören till deras produkt, än på själva produkten. Detta gäller för rakhyvlar, elektriska tandborstar och i högsta grad även skrivare. Själva skrivaren kostar ofta inte mer än en femhundring, men sedan när bläcket tar slut får du hosta upp mycket mer i långa loppet, och vissa företag tjatar dessutom att du måste använda deras originalbläck för att det ska funka utan problem. Ändra på detta nu med näst intill gratis skrivar bläck från inkClub!

En krona för en produkt för en kund
Erbjudandet gäller endast en gång per kund (annars hade det varit för bra för att vara sant) och tänk på att inte alla bläck kanske finns i lager eller erbjuds för en enda krona. Närmare gratis skrivarbläck än så här kommer man i vilket fall inte! Kanske inte världens mest spännande produkter, men de är nödvändiga ...