clas ohlson arbetsbyxor

Om du gillar att arbeta i hemmet och i trädgården med att kanske laga trasiga saker, måla, snickra, gräva, odla, räfsa löv om våren, elda gamla kvistar och mycket annat, då är Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson ett mycket bra val av plagg! 40 händiga testpiloter får gratis prova Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson under perioden april – maj 2017.

Låt en familjemedlem eller bekant videofilma dig när du arbetar i Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson med olika göromål inne eller ute och berätta hur du upplever Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson!
Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson är ett slitstarkt och hållbart plagg och de är utvecklade i Sverige av rejäla material.

Det är Smartson som står för testet och det är helt utan kostnad för de som testar! När testet är klart utvärderas Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson via ett formulär och får då en rekommendationsfaktor. Eftersom Clas Ohlson under många år har sålt bra produkter till händiga människor, så är det nu dags att de även ger dig en möjlighet att vara klädd på ett ändamålsenligt sätt i Arbetsbyxan Workwear by Clas Ohlson.

Byxan har mycket bra passform och är en svensk design med bra kvalitet. Och Oeko-Tex-Certifiering garan-terar att plagget inte innehåller farliga ämnen för din hälsa.

Välkommen att ansöka senast den 19 april med namn, adress och mejladress med en egen videofilm på dig.