Varje dag under september 2017 delar Doggy Hundgodis ut 100 kuponger som du kan lösa in mot gratis hundmat, eller hundgodis rättare sagt. Först med handen i kvarn, eller vad man säger ...

Då och då dyker det upp erbjudande om gratis hundmat eller andra gottesaker till hunden. Just nu under september är ett sådant eftersom du kan bli ägare till en av 100 kuponger som dagligen ges ut. Det är Doggy som är de generösa givarna den här gången, och du kommer till kupongen genom att klicka på knappen längst ner, efter texten.

Som vanligt när gratisprylar eller kuponger släpps lösa försvinner de rätt snabbt, så det kan hända att du får ett meddelande att kupongerna är slut när du klickar dig vidare. Bli inte arg på oss och ge inte upp för det kommer nya med jämna mellanrum. Ställ alarmet varje dag så du blir påmind och får en ny chans tills du får napp.

När du väl fått tag i din kupong tar du en promenad med hunden och löser in den (kupongen, inte hunden) i närmaste COOP-butik. Hemköp, Wilys, PrisXtra eller Matrebellerna funkar också bra. Lycka till i jakten på gratis hundmat och -godis! Din hund kommer inte tacka dig, men gilla dig lite bättre!