loka nya smaker

Du känner väl till Loka? Varumärket som står för det supergoda bubbelvattnet (eller kolsyrat vatten kanske det kallas när vi tänker efter). De provar ständigt nya smaker, och nu kan du bli just en sådan person – som provar nya smaker! Som vanligt när det gäller den här typen av gratis produkter måste du delta i en undersökning för att ha chansen att bli smaktestare!

Undersökningen är inte alls jobbig, och den tar inte lång tid. Du når den enkelt genom att klicka på länken här nedan, eller genom att klicka på bilden ovanför. Naturligtvis är det helt gratis att delta, och du binder inte upp dig till några avtal eller liknande.

Vilka är då de två nya, spännande smakerna? Jo, grapefrukt/lime samt gurka/mynta! Man kan ju tycka att det är ganska meningslöst att smaksätta vatten med gurka (blir lite som att smaksätta vatten med vatten liksom), men tillsammans med myntan blir resultatet faktiskt oväntat gott! Eller? Det är ju det som du ska avgöra – drick nya Loka gratis!

Att få testa en ny produkt innebär naturligtvis också att du måste berätta vad du tyckte om den. Vem vet – om tillräckligt många testare inte gillar den kanske den dras in från marknaden.