Det sägs att de bästa sakerna i livet är gratis, och det är vi beredda att instämma i! Du har förmodligen redan hört talas om Viafree, men OM du inte har det ska du läsa det här! Det är en gratistjänst som gör att du kan se utvalda program från TV3, TV6, TV8, TV10 och några andra. Till exempel kan du se de senaste avsnitten av det populära programmet "200 sekunder" med Robert Aschberg.

Nytt är att du numera kan skapa ett konto och logga in för att fortsätta titta där du senast slutade. Du strömmar allting direkt i webbläsaren, så det är bara att tuta och köra – du behöver inte ladda ned extra program eller något annat onödigt krångel. Att kolla på Viafree är inte svårare än att kolla på SVT Play.

Eftersom tjänsten är gratis och inte finansieras av en licens måste du stå ut med en del reklam under tiden du tittar. Vill du hellre titta på mobilen eller surfplattan finns en dedikerad app som går att ladda ned både från AppStore och Google Play.

Allting sänds som bekant inte på YouTube (de är ganska duktiga på att plocka ned skyddat material numera), så börja bekanta dig med Viafree idag om du inte gjort det redan.