Cashbackshopping är en sajt som hjälper till att ge dig pengar tillbaka på (nästan) allting du köper. Du undrar förstås hur det går till, och det är inte så krångligt som man kanske skulle tro! Först och främst registrerar du dig hos Cashbackshopping. Efter det första och lätta steget är avklarat är det bara att börja handla hos de butiker som Cashbackshopping samarbetar med (och det är många)!

Det finns hela 422 butiker att få återbäring hos. Bland dessa kan nämnas Ellos, CDON, Nelly, Apoteket och City Gross. Det är alltså inga små okända butiker du aldrig handlar hos som det handlar om här! Ju mer du handlar, desto mer pengar får du tillbaka. När du samlar upp 100 kr i cashback kan du göra ett uttag i kontanter. Inga snårigheter, bara ren cash!

Om du registrerar dig idag får du 25 kr i bonus direkt - helt gratis! Du kan använda både Facebook och Google för att registrera dig. Frågan är nu varför du fortfarande handlar utan att få någonting tillbaka? Upptäck alla fördelar med Cashbackshopping idag så kommer du på sikt att spara tusenlappar.