emil lönneberga minnesmedalj

Minns du alla kvällar då mamma läste om Emil i Lönneberga innan du skulle somna? Kanske böckerna är nerpackade i en kartong för länge sedan som står på vinden, i källaren eller i ett förråd. Nu när Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj kan du ta chansen och beställa den vackra medaljen som är präglad i kopparnickel och förgylld med 24 karat, och komma ihåg alla roliga stunder! Och den är något att vara rädd om eftersom man bara får en medalj per hushåll.

Adversmotivet är hämtat från den skicklige tecknaren Björn Bergs Emil-illustrationer, och baksidan pryds av ett fint porträtt av Emils skapare Astrid Lindgren! Emil i Lönneberga hedras med en minnesmedalj som är helt gratis, du betalar bara 49 kr för portot! Medaljen väger 31 gram och storleken är hela 41 mm, att jämföra med botten på ett decilitermått. En del av intäkterna går till SOS Barnbyars projekt och en del av intäkterna går till en barnby i den västafrikanska republiken Togo.

Medaljen med den lille käre illbattingen kan ju också bli en fin gåva till ett barn eller barnbarn som är förtjust i Emil! Välkommen att ringa kundservice på tel.: 040-6028260 vardagar mellan 10.00–16.00 eller så beställer du via e-post: [email protected]