Det verkar finnas dejtingsajter för alla möjliga olika syften idag. NextLove fokuserar på folk som är nyblivna singlar som skiljt sig. Det är alltså en sajt där du som redan varit i ett förhållande som kanske inte riktigt höll hela vägen ska kika på.

Som vanligt handlar inte dejting alltid om att hitta sin livs kärlek direkt. Många gånger kan det istället handla om att hitta nya vänner (den fruktade vänzonen för män gör sig påmind i och för sig). Börja med att skapa ett konto, vilket naturligtvis är helt gratis. Sedan kan du börja ta kontakt med människor som befinner sig i samma situation som dig: de har kanske nyligen brutit upp ett förhållande och behöver tröst.

Tänk bara på att alla kanske inte ens letar efter kärlek. När man skiljt behöver man stöd, men inte nödvändigtvis en ny romans.

Börja med att fixa en riktigt bra bild på dig själv, det är ett måste om du ska nå framgång. Sedan ska du svara på frågor för att få en tydlig profil så att potentiella flick- eller pojkvänner får lättare att hitta dig. Var inte blyg, NextLove finns här för att hjälpa dig!