ikea kaffe

För eller senare hamnar vi alla på Ikea, och om du planerar in ett besök kan du lika gärna göra det under en vardag, då Ikea bjuder på en kopp kaffe för alla som är medlemmar i Ikea Family.

Kaffe och massor av andra erbjudanden
Ikea har alltid massor av erbjudande på gång. Även om de är billiga redan från början pressar de då och då priserna ännu mer och ibland blir det så billigt att det känns som att man åker tillbaka i tiden. Med medlemskortet Ikea Family i fickan kan du ta del av alla dessa erbjudanden, som till exempel en kopp med gratis kaffe om du besöker ett av de svenska Ikea-varuhusen under en vardag.

Mer godsaker till mindre priser
Som medlem i Ikea Family får du dessutom flera andra förmåner, inte minst från restaurangavdelningen. Varje morgon kan du äta brunch hos Ikea för löjligt låga 49 kronor, och de har flera andra rätter som inte kostar mer än 50-60 kronor. Då och då har de dessutom speciella erbjudanden där du under vissa dagar får äta gratis för en viss summa om du handlar tillräckligt mycket från varuhuset. En kopp gratis kaffe är alltså bara början på gratis-äventyret.