Alla som äger eller har ägt en smart lur har säkert råkat ut för det här flera gånger om: batteriet tar slut och dör när man som bäst behöver det. Lösningen finns i form av ett extra batteri, men det kostar oftast en bra slant. Nu kan du skaffa det plus ett intressant historiemagasin till ett lågt pris. Så här ser erbjudandet ut:

  • 2 nummer av tidningen Populär Historia
  • 1 st Stone Powerbank (värde 299 kr)
  • Pris: 119 kr

Även om du inte är intresserad av tidningen tjänar du fortfarande nästan 100 kr på extrabatteriet. Tidningen handlar om allt från Sveriges gamla kungar till olika skepp och hur det var att leva i vårt avlånga land förr i tiden.

Det som lockar med det här erbjudandet är förstås extrabatteriet, så vi tänkte gå igenom hur det fungerar och vilka möjligheter som finns. Kapaciteten är hela 6 000 mAh och den lilla enheten har en LED-indikator som visar precis hur mycket ström som finns kvar. Vidare har den ungefär samma storlek som din smartphone, fast mer kompakt då den är kortare men tjockare. Det är USB-laddning som gäller, vilket gör att fler enheter än bara telefonen fungerar med Stone Powerbank.