Den som spar han har, men ibland behöver man låna för att kunna spara fortare! Det finns garanterat många fula lånehajar där ute, men en av dem som inte är det är Spargo Finans. De erbjuder dessutom gratis låneoffert, det vill säga att du får ett komplett förslag på hur mycket hela lånekarusellen går på. Tänk dock på att det alltid kommer göras en individuell kreditprövning, och det är även den som bestämmer den exakta räntan för just dig.

Tänk på att lån främst är till för dig som behöver pengar snabbt här och nu, men som har ekonomi att betala för att låna (ränta är kostnaden för att låna pengar). Här är lite fler grundläggande detaljer du säkert vill ha redo på:

  • Minsta lån: 10 000 kr
  • Högsta lån: 150 000 kr
  • Kortaste återbetalningstid: 12 månader
  • Längsta återbetalningstid: 120 månader (10 år)

Om du till exempel ska slå på stort och behöver låna 150 lakan kan din månadskostnad bli så låg som 2 000 kr. Räkna dock med att det kan bli lite högre efter din individuella kreditupplysning. Oavsett ränta tillkommer en administrationsavgift på 19 kr per månad om du väljer autogiro (billigare alternativet). Den maximala effektiva räntan som du kan få betala till Spargo Finans är 29,49 procent, men oftast blir det inte så mycket.