Ibland kan det vara väldigt svårt att ta beslut. Ofta finns vänner eller familj i närheten som man kan fråga om råd, men det är inte alla som har det. Om du behöver vägledning i en svår fråga kan du vända dig till medium Amanda. Rådgivningen är helt gratis!

När det gäller medium måste man naturligtvis vara medveten om att ingenting som sägs baseras på fakta eller vetenskap. Det här handlar istället om att få självförtroende att göra val man är osäker på. För att ta kontakt med Amanda klickar du bara på länken här nedanför, och sedan börjar du skriva till henne.

Hon kommer förmodligen fråga dig om flera uppgifter för närmare kontakt, till exempel din mejl. Du kan se medium Amanda som en personlig kontakt som du rådfrågar när du behöver. Amanda säger sig kunna förutse framtiden, och det är ju händigt när man har beslutsångest.

Alltså, byt inte ut din doktor eller psykolog mot medium Amanda. Se inte hennes råd och tips som fakta. Se henne för vad hon är, och vilken funktion hon kan fylla för ditt självförtroende.