gratis mat coop ica lidl willys

Naturligtvis är det här inte så enkelt som att bara trava in i valfri Coop-butik och be om 25000 kr! Däremot är det så enkelt som att följa länken (klicka på bilden här ovanför) och sedan svara på frågor. Innan du börjar svara på frågorna måste du dock välja matbutik: Ica, Coop, Lidl eller Willys. Handlar du aldrig eller sällan hos någon av dessa giganter kan du även välja ett alternativ som heter ”annat”.

När det är gjort fyller du i personuppgifter och adress (så att du kan få priset skickat till dig om du vinner). Sedan är det bara att hugga in på frågorna. Vissa av ”frågorna” är egentligen inte frågor utan erbjudanden som du får tacka ja eller nej till. Du får vara lite observant här så att du inte ingår i några ofrivilliga avtal, men läser du bara noga ska det inte vara några problem.

Hur får du då de 25000 kronorna? Jo, du slutför undersökningen och hoppas på det bästa! I slutänden handlar det om ett lotteri där en lyckligt lottat person kommer vinna mat för ett helt år – eller 25000 kr då. Eftersom det är helt gratis att delta i undersökningen har du inte mycket mer än lite tid att förlora.