Idag när de smarta telefonerna tar nästan lika bra kort som en riktig digitalkamera känns det kanske förlegat med bilder på papper. Men faktum är att riktigt fotopapper gör en otrolig skillnad, och bilder i fysiskt format går att pryda väggarna med. Lite kostar det dock, eftersom frakten ligger på 59 kronor. Det kan vara tryggt att veta att frakten från myFUJIFILM alltid kostar 59 kronor oavsett hur många bilder du beställer. Skulle du få mersmak av gratisprovet kostar extra bilder, utöver de 100 du får gratis, 1,25 kronor per bild.

Det här gratiserbjudandet gäller endast en gång per hushåll, så om du eller någon annan i familjen redan nyttjat det är det kört. Glöm för allt i världen inte att skriva in rabattkoden "GOOGLE100" när du lägger beställningen, det är den som gör att det blir gratis.

Du kanske undrar vad det är för nytta med foton på papper idag, när allting kan sparas på en server någonstans och sedan erbjuda åtkomst var man än befinner sig. Men att använda personliga fotografier på riktigt fotopapper som väggprydnader är underskattat. De kräver inga batterier, ser väldigt bra ut och skänker trevnad till hemmet.