Idag tar de flesta korten med telefonen och förevigar sina minnen genom att lagra dem på datorn. Och visst är det smidigast så, men då går man samtidigt miste om allt roligt man kan göra med fysiska kort på riktigt fotopapper. Några idéer är tack- och grattiskort, almanackor och små tavlor att hänga på väggarna (som inte kräver strömförsörjning).

myFUJIFILM är så generösa att de bjuder på dina 100 första bilder som du väljer att framkalla hos dem. För att ta del av erbjudandet måste du fylla i rabattkoden "GOOGLE100" innan du slutför ditt köp i kassan hos myFUJIFILM. Tänk också på att det kostar 59 kronor i frakt att få bilderna hemskickade.

Det finns alltså rätt många olika produkter som du kan beställa hos myFUJIFILM. Fotoböcker för historiska familjehändelser är en välbeprövad klassiker som kostar under hundralappen. Mobilskal är ett populärt alternativ som gör att du verkligen kan personifiera din lur med högupplösta bilder som ser riktigt bra ut i verkligheten (och inte bara på skärmen).

Du kan till och med trycka upp dina bilder på t-tröjor och muggar! Som du märker finns det en hel del intressanta alternativ som inte är möjliga i en digital värd på dator- eller mobilskärmen.