"Vem tusan framkallar bilder dag" kanske du tänker. Och visst, det finns inte så mycket användning för pappersbilder nu när man kan nå hur många som helst bara genom att ladda upp en bild på valfri plattform på nätet. Men! Helt meningslösa är de klassiska pappersfotona ändå inte, vilket myFUJIFILM nu vill bevisa med den här kampanjen.

Pappersfoton går till exempel att rama in eller klistra upp. Vi är säkert inte de enda som har minnesvärda fotografier uppsatta på arbetsplatsen, på kylskåpet eller andra platser som vi besöker ofta. Med det här erbjudandet behöver du endast betala för portot, och det ligger på blygsamma 49 kr. myFUJIFILM är så övertygade om att du kommer gilla deras tjänst att de ger bort dessa 50 bilder gratis.

När du provat gratistjänsten (gäller endast en gång per hushåll) kanske du vill upptäcka mer av vad myFUJIFILM har att erbjuda esteten inom dig. De kan bland annat skapa almanackor och förstoringar, och om du tar dina foton med en klassisk kamera kan de förstoras utan att bli pixliga som digitala bilder med begränsad upplösning blir.

Enda kravet för att ta del av det här erbjudandet är att du måste logga in och bli medlem, men det är naturligtvis gratis.