Enligt en undersökning från 2017 är Match.com Sveriges seriösaste dejtingsajt. Det säger en hel del, med tanke på hur många det finns. Förutom att det är väldigt många som använder sajten, och att du därmed har ett enormt urval av killar och tjejer, så är det gratis att bli medlem. Det är dessutom busenkelt att komma igång – du behöver bara fylla i kön, hemort, smeknamn och en mejladress. Gratis, snabbt och dessutom väldigt säkert!

Nu tänker du säkert att det göms massor av användbara funktioner bakom en betalvägg, och det gör det också! Som gratismedlem kan du söka efter andra profiler och på så sätt bilda dig en uppfattning om "utbudet". Men vill du börja kommunicera och skicka meddelanden måste du inleda en prenumeration som kostar pengar.

Annars är Match.com som de flesta andra dejtingsajter. Om du inte är van vid kärlek på nätet så handlar det egentligen om att kunna se fler människor på samma plats än vad "verkligheten" erbjuder. Går du till en krog med förhoppningar möter du bara ortens lokala killar eller tjejer som är där för tillfället. Online ser du i princip alla. Naturligtvis anordnar Match.com även sociala tillställningar där du får träffa folk öga mot öga.