svenska kyrkan barnkör

Att låta ditt barn sjunga är såklart inte bara bra för att upptäcka nya talanger, utan även för att ta del av den gemenskap som finns hos Svenska kyrkan i Stockholm. Till skillnad från många andra hobbies kostar inte den här någonting, vilket gör att även folk med tight budget kan låta sitt barn vara med och ha roligt.

Denna gratis barnkör i Stockholm, som är belägen i Vantörs kyrka, är öppen för barn i alla åldrar. Det finns ett så kallat ”sjung-gung” för de allra yngsta, samt en barnkör och en ungdomskör – den sistnämnda öppen för 13-åringar och äldre.

För att låta ditt barn vara med i en gratis barnkör i Stockholm måste du först skicka in en intresseanmälan till Anna Rosén Österling som håller i det hela. Innan var och en av körerna startar bjuds det på soppa till både barn och föräldrar. Dessa stunder är inte bara utmärkta tillfällen att smörja kråset, utan även att samtala och lära känna nya människor med samma intressen som dig och ditt barn.

Det här gratiserbjudandet varar ända fram tills lördag den 14 oktober, så du har gott om tid på dig att låta ditt barn prova körsång. Enda kravet är att du bor nära Stockholm!