Om du inte har möjligheten att plocka egna blåbär (och det har de flesta inte) kan detta gratis blåbärsextrakt från Efi göra susen. Eller OK, det är inte HELT gratis eftersom du måste betala för frakten för att få hem paketet. Blue, som produkten kallas, kommer i form av tabletter som innehåller rent blåbärsextrakt.

Nu tänker du kanske att du lika gärna kan köpa en burk blåbärssylt nästa gång du är och handlar, men den innehåller ju inte bara blåbär utan en hel del socker också, plus (troligtvis) förtjockningsmedel och lite annat smått och gott. Den här gratisasken innehåller 60 tabletter, och två tabletter rekommenderas som daglig dos. Blåbärsextrakt är nämligen bra för synen och magen.

När du beställer gratispaketet här kommer du att bli abonnent per automatik, men det finns inget bindande avtal eller något sådant. Här är det viktiga att du måste säga upp prenumerationen inom två veckor efter det att du mottagit ditt första paket från Efi. Nu är det ju dock så att det här inte är någon dålig produkt, så om du vill fortsätta betalar du 439 kr varannan månad.

Eftersom tabletterna inte innehåller massa annat skräp är de perfekta för dig som behöver få dig viktiga ämnen som finns i blåbär, men som av olika anledningar inte kan få tag på bäret.