rabatt blommor

I dag så här före helgen vill vi passa på att tipsa om Plantagens kundklubb – en riktigt trevlig medlemsklubb där du inte bara får rabatt på blommor, utan även rosor på din födelsedag. Det är en idé som fler klubbar borde ta efter ...

Bli medlem och bli firad
Alla gillar blommor (mer eller mindre) och nästan alla köper blommor till en högtid åtminstone en gång per år. Så varför inte bli medlem i en klubb som handlar om blommor och växter, där du får rabatt på inköpen? När du går med i Plantagens kundklubb och får gratis blommor på din födelsedag (kul att någon kommer ihåg i alla fall!), får du också specialpriser på utvalda produkter, förtur under reor och poäng på allt du handlar via 2 % ”cash back” som du kan använda via värdecheckar online. Allt detta och mer kan du se och följa på din medlemssida som du når när du loggar in.

Gör din omgivning lite färggladare
Blommor och växter är ofta ett underskattat sätt att göra ett rum eller en uteplats mycket trivsammare utan större ansträngning. Förutom att du kan handla billigare och får gratis blommor från Plantagens fysiska butiker eller online, ger de dig inspiration och idéer för odling och inredning. Ta vara på det och sätt lite mer färg på din vardag!