Bokföring är något som är otroligt krångligt i Sverige, oavsett om du har ett litet eller stort företag. Manuell bokföring känns allt lite förlegat, inte minst för att det tar så mycket tid. Idag finns en rad bokföringstjänster online som du kan använda, men de flesta kostar pengar. Flera tusen kronor per år kan det gå på, och för ett litet företag med osäkra prognoser är det mycket pengar.

Bokio erbjuder gratis bokföring på nätet, med tilläggstjänster för den som vill förenkla ännu mer. Det är just tilläggstjänsterna som finansierar verksamheten och som gör att du och jag kan njuta av programmet gratis! Tjänsten är naturligtvis molnanpassad så att du kan arbeta oavsett var du befinner dig.

När du laddar ned Bokio gratis får du hjälp av en så kallad robot med att sköta bokföringen online. I gratispaketet ingår även fakturering och lönehantering. Det som inte ingår är snabb support, kör du gratisvarianten får du helt enkelt lita på dig själv och roboten.

Det är alltid krångligt att byta bokföringsfirma, men om du inte har någon än ska du välja Bokio. Du kommer spara pengar jämfört med konkurrenterna, men framför allt tid så att du slipper sitta och fylla i alla papper manuellt.