Det är inte ofta det delas ut gratis mat i dessa tider, men idag är en sådan dag! Matsmart bjuder alla (som hinner) på en helt gratis påse chips från OLW med smak av lagrad parmesan. Då en sådan påse egentligen kostar 29,90 spar du alltså hela den summan. På Matsmarts sajt går det att se, i skrivande stund, att det finns fler än 100 påsar kvar. Hur ofta det antalet uppdateras vågar vi dock inte svara på.

Påsen är 275 gram tung och chipsen i den är gjorda på solrosolja (och inte den skadliga palmoljan). Du har säkert testat chips från OLW många gånger tidigare, så du vet vad du har att förvänta dig vad gäller kvalitet. När det gäller själva erbjudandet kan ingen få fler än en påse. Chipsens bäst före-datum är den 23 april, och tänk också på att det är först till kvarn som gäller. Vi på Gratis.se tar inget ansvar om chipsen tagit slut när du lägger din gratis beställning.

Förutom det här rena gratiserbjudandet har Matsmart flera rabatter också. Om du inte hört talas om Matsmart tidigare så tar de hand om mat som vanliga affärer nobbar. Det rör sig oftast om produkter vars bäst före-datum gått ut, men det kan även handla om förpackningar som tagit skada eller frukt och grönsaker som ser fula ut (men som är lika goda som vanligt).