coca cola

Det kan löna sig att gilla Coca-Cola på Facebook. Just nu ligger det en gratis Coca-Cola Zero och väntar på dig, så snabba dig på innan läsk-källan sinar!

Drick en cola helt gratis
Nästa alla stora företag har en plats på Facebook (och Instagram och Twitter också för den delen). Läskjätten Coca-Cola är så klart också där, och om du besöker dem regelbundet hittar du inte alltför sällan erbjudanden om gratis coca cola. Som du säkert har gissat så är det många personer som vill ta del av dessa erbjudanden, så det gäller att du snabbt klickar på länken ovan och hoppas att de inte redan har tagit slut. Om colan redan är slut så bokmärk gärna sidan till nästa gång de delar ut läsk.

Zero har inget socker
Coca-Cola finns i flera smaker, som till exempel dessa: Coca Cola, Diet Coke, Coke Zero, Coca Cola Life, Cherry Coke, Caffeine-free Diet Coke, Vanilla Coke och Cherry Coke Zero. Ordet Zero betyder att att drycken inte har något socker i sig, och kan alltså räknas som en lightprodukt. Har du inte testat den ännu kan du göra det helt riskfritt nu och få en gratis coca cola utan någon större ansträngning.